Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı Fenerbahçe için bir araya geliyor!

tv8'in patronu Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz yeni bir proje için yeniden bir araya geldi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
02 Mayıs 2019 - 17:17
Magazin

Tv8 ekranlarının sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı ve Türkiye'de kahkaha tufanı estiren komedyen Cem Yılmaz, "Var mısın Yok musun" yarışmasının ardından yeniden bir proje için bir araya geliyor. 

19-05/02/acun-olicali.png

Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz Fenerbahçe için bir araya geldi!

Fenerbahçe sevgisi bilinen ve her fırsatta dile getirerek destek olan Acun Ilıcalı, zor zamanlar geçiren takımına destek olmak için yeni bir proje başlattı. Komedyen Cem Yılmaz ile bir araya gelerek hazırlıkladıkları kampanyayı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile de paylaşarak desteğini alan Ilıcalı, çok yakında bu projesini ekranlara taşıyacak. 

Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz ve Ali Koç ile çektirdiği fotoğrafın altına düştüğü not ile yapmak istediği projeden bahsederken, heyecanını da takipçileriyle paylaştı. 

19-05/02/acun-ilicali.png

"Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum... Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm, başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz.
12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız. Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı ‘win-win’ kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim… Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız! #FENEROL @fenerbahce"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin