resim yok
14 Ocak 2014 - 09:29
Magazin

Cem gecelerde!

''Koşun kızlar Cem gelmiş!''

Artık bekar bir erkek olarak hayatına devam eden Cem Yılmaz'a yakın markaj!

 

İşte detaylar:

 

GECE GEZMELERİ BAŞLADI!

Geçtiğimiz yıl Mart ayında evlendiği eşi Ahu Yağtu'dan geçtiğimiz yılın son günü boşanan Cem Yılmaz, gece gezmelerine hız verdi.

 

HER GECE FARKLI MEKANDA

Boşanmanın ardından bir süre ortalarda görünmeyen ünlü komedyen, bugünlerde ise her gece farklı bir mekanda objektiflere takılıyor.

 

BACKYARD'DA

Geçtiğimiz günlerde Swissotel'de gerçekleşen 'CMYLMZ ve Metro' konulu etkinlikte izleyicileri kahkahaya boğan Yılmaz, önceki akşam da Bebeköy'deki Backyard adlı mekandaydı.

Çevredeki genç kadınların ilgi odağı olan ünlü komedyen, neşeli halleriyle dikkat çekti.

 

HAYRANLARINI KIRMIYOR

Bir grup arkadaşıyla sohbet eden Yılmaz, kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren hayranlarını da kırmadı.[reklam]

AHU'YA 3 EV VERMİŞTİ!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 2014'e bekar bir erkek olarak girdi. Cem Yılmaz, boşandığı eski eşi Ahu Yağtu'ya 3 ev, bir otomobil ve ayda 15 bin lira nafaka verecek.

Cem Yılmaz'la tek celsede boşanan Ahu Yağtu'yla ilgili son zamanlarda medyada 'ceketini alıp gitti' iddiaları çıkmıştı.

Ahu Yağtu ceketini alıp çıktıysa da, ceketinin cebinde 4 anahtar olduğu belirlendi.

2013'ün son günlerinde boşanan Cem Yılmaz, boşanma tazminatı olarak Ahu Yağtu'ya 3 ev, bir otomobil ve ayda 15 bin lira nafaka ödemeyi taahhüt etti.

 

 

CEM YILMAZ BOŞANDIKTAN SONRA TESELLİYİ ONDA BULDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin