Cem Yılmaz'dan haftanın ses getiren partisi!

Haftanın ses getiren partileri!

resim yok
26 Eylül 2014 - 11:16
Magazin

Haftanın ses getiren partileri!

Sabah-Günaydın eki yazarlarından Mert Vidinli'nin bugünkü köşesinde yer verdiği yazı:


''Bu hafta o kadar çok partiye gittim ki, kafamda bir disko topu eksikti! Onu da bu hafta takarım inşallah! Şehrin dört bir yanında lansman, davet ve partiler düzenlendi. Tabana kuvvet dedim, sırayla hepsini gezdim.

 

CEM YILMAZ DAMGASI!

Bu partilerin en ses getireni; Cem Yılmaz'ınki oldu. Hemen ardından Levent Özçelik'in Beyoğlu Tünel'deki evinde düzenlediği 'sergili ev partisi' geldi. Instagram fotoğraflarının sergilendiği partide Pelin Batu dans ederken, Teoman jöleli saçlarıyla cool tavrından ödün vermeden salınıyordu. Teoman'ın hafif tebessümlü halleri, 'Bu adamda yeni bir heyecan mı var?' diye konuşulmasına sebep oldu.

Bir köşede üç silahşörler Can Bonomo- Mehmet Erdem-Sarp Apak sohbet ederken, diğer yandan iki büklüm tuvalet kuyruğunda bekleyen parti insanları görülmeye değerdi. Çalışmayan asansör de, yüksek topuklu kadınlar için ayrı bir gündem maddesi oldu tabii. Parti mi? Tabii ki çok eğlenceli geçti; devamı ise Novo'da sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

BOMONTİ KÜLTÜRÜ

Hemen ardından son zamanların en trendy semti Bomonti'ye aktık. Bira Fabrikası'ndaki Mercedes Benz Fashion Week açılış partisi görülmeye değerdi. Partide moda dünyasından kim varsa dans edip eğleniyordu. Özellikle Onur Dağ'ın podyumun çevresinde yer alan backstage fotoğrafları sergisi misafirlerin büyük ilgisini çekti. Bomonti kültürüne alıştırma niteliği taşıyan bu parti, trend avcılarından geçer not aldı.

 

ALT YAZILI İLİŞKİLERDEN KORUNALIM

Geçtiğimiz günlerde 'alt yazısını okuduğumuz' ilişkilerimizi gündeme aldık. Masadaki bir arkadaşımın örneği oldukça iyiydi. Kız arkadaşı, "Telefonumun şarjı dayanmıyor, her an kapanabilir. Bana ulaşamazsan stres olma" demiş. Bunun üzerine delikanlı da, en gıcırından bir telefon alıp kız arkadaşına götürmüş. "Nasıl yani, senden yeni telefon mu istedi?" diye sordum. "Kıyamadım, aldım" diyebildi sadece. Ah be kızım, daha net olsana! Sevgilin alt yazını okuyamasaydı, 'Bu adam cimri' deyip ayrılacak mıydın? Artık kimse kimseye net değil; şehrin yeni salgını alt yazılı ilişkiler.[reklam]

 

ÇOK COOL HAREKETLER BUNLAR

* Tepebaşı'ndaki 8. Sahaf Festivali'ne uğrayın. 7 Ekim'e kadar sürecek festivalde; tiyatro afişlerinden asırlık kitaplara kadar eskiye dair ne varsa bulabilirsiniz.

* Çağdaş sanat fuarı ArtInternational, Haliç'te ikinci kez düzenleniyor. Fuarda; 24 ülkeden 80'den fazla sanat galerisini bir arada görme imkanı bulabilirsiniz.

* Sanatçı ve tasarımcıların özel çalışma ortamlarına misafir olmak ister misiniz? O zaman 27- 28 Eylül'de Açık Stüdyo Günleri'ne dahil olun derim. Resimden heykele, moda tasarımından fotoğrafa kadar birçok alanda eser veren sanatçıların, Taksim-Teşvikiye hattındaki evleri ve atölyelerini ziyaret edebilirsiniz.

 

ROBOT DANSINDAN ORYANTALE BAĞLANAN GECE

Cem Yılmaz'ın doğum günü ya da düğünü olsa ancak bu kadar eğlenirdik herhalde. Ortaköy Feriye Lokantası'nda masmavi bir Pepsi dünyasındayız. İlk davetliler arasında yerimizi aldık, 'Pek Yakında'yı kutlama heyecanındayız. Gecenin ev sahibi Cem Yılmaz'ı bekliyoruz. DJ kabininde Ulus 29 ve Beymen Brasserie'den aşina olduğumuz DJ Engin Yelkenci var. Hava kararıyor; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz ve Özkan Uğur geliyor. Yakın arkadaş kontenjanından davetliler için düzenlenen partiye; Saba Tümer, Deniz Akkaya, Enci Velidedeoğlu gibi isimler de katılıyor. Samimi bir atmosferde gerçekleşen geceden aklımda kalanları hemen paylaşayım...

1- Gecenin müziklerine müdahale eden Cem Yılmaz, iPhone'undaki müzik arşivini devreye soktu. Ve elektronik müzikle başlayan gece, Arap ezgileri ile devam etti. Robot dansından oryantale bağladık anlayacağınız...

2- 'Hayırlı olsun selfie'si' çekip sosyal medyada paylaşmamak olmazdı tabii... Kameraları sevmeyen Cem'in, akıllı telefonumun filtresine müdahale etmesi ile Instagram dünyasına olan sempatisi de gözlerimi yaşarttı doğrusu. Haydi takipleşelim Cem, ne dersin?

3- Şimdiye kadar hiçbir partide görmediğim Cem hakkında söylenen 'Evden çıkmaz, sosyalleşmeyi sevmez' sözlerinin fasa fiso olduğunu anladım. Sıcakkanlı tavrıyla söylenenleri yalanladı adeta. Cem sadece güldürmüyor; eğleniyor, eğlendiriyor. Cem'i yakından tanıdığını iddia edenler; çok yanılıyorsunuz yani...

4- Gecede Cem ile fotoğraf çektirmek kadar, fotoğrafı kimin çektiğinin de çok önemi vardı. Davetliler arasında olan Tamer Yılmaz'ın, akıllı telefonun tuşuna basması gecenin en hip hareketiydi. Işığa göre pozisyon aldıran Tamer Abi'nin fotoğraflarından biri de bende. Oh be ne şanslıyım!

5- Gecenin davetlilerinden Enci Velidedeoğlu'nun İnci Aksoy ile yepyeni ve çok trendy bir projesi var. Kendisi; eşi Alinur Velidedeoğlu'nun yanı sıra Mercan Dede ve Haluk Akakçe gibi sanatçıların eserlerini eşarp üzerine basarak giyilebilir sanat yapıyor. Çok yakında satışa çıkacak bu eşarpların, erkekler için fularları da olacak. Unutmadan; 'Pek Yakında', 02 Ekim'de vizyona girecek, kaçırmayın.''

 

 

CEM YILMAZ GECE YARISI DANSÖZ İSTERSE! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin