resim yok
21 Nisan 2014 - 09:40
Magazin

Sidney Fatihi!

 

Sürpriz bir şekilde Ahu Yağtu ile yollarını ayıran sevilen komedyen Cem Yılmaz'ın aylar sonra yüzü gülüyor.

 

Yılmaz Avustralya'da tanıştığı kız arkadaşıyla ilk kez görüntülendi.

 

GÖNLÜ ARTIK SARIŞINDA!

4 ay önce Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz, film çekimi için gittiği Sidney'de gönlünü sarışın bir güzele kaptırdı...

Yılmaz, Avustralyalı sevgilisiyle önceki akşam Ortaköy'de görüntülendi

 

BİR TAŞLA İKİ KUŞ!

Dünyaca ünlü yıldız Russell Crowe'un 'The Water Diviner' isimli filminin çekimleri için geçtiğimiz ay Avustralya'ya giden Cem Yılmaz, bir taşla iki kuş vurdu!

Ahu Yağtu ile evliliğini 31 Aralık 2013'te resmen bitiren Yılmaz, Sidney'deki çekimlerde Avustralyalı bir güzelle yakınlaştı.

 

İSTANBUL'A GETİRDİ

Sidney'de kaldığı 35 gün boyunca sarışın güzelle arkadaşlığı aşka dönüşen Cem Yılmaz, önceki akşam da sevgilisini İstanbul'da gezdirdi.

Yılmaz, Avustralyalı aşkıyla müdavimi olduğu Ortaköy'deki Zuma'da yemek yedi.[reklam]

MUTLULUK POZLARI

Mekan içinde hayli keyifli ve samimi oldukları öğrenilen Cem Yılmaz ile sarışın aşkı, çıkışta da mutluluk pozları verdi.

 

BOĞAZ'DA ROMANTİZM

Etrafa gülücükler saçan ünlü komedyen, direksiyon başına geçip Avustralyalı sevgilisiyle kaldıkları Kuruçeşme'deki Les Ottoman Hotel'in yolunu tuttu.

3 gündür sarışın aşkıyla burada konakladığı öğrenilen Cem Yılmaz'ın çevresine de Avustralyalı sevgilisiyle çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.

 

EVLİLİK DÜŞÜNCESİ VAR MI?

Yabancı aşkını yakın dostları ve ağabeyi gibi aile bireyleriyle de tanıştıran ünlü komedyen, ikinci kez evliliği ise şimdilik düşünmüyor.

 

 

CEM YILMAZ'IN OĞLUNUN MAL VARLIĞI DUDAK UÇUKLATIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin