Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisinin başına gelenler!

Komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Ayşe Hatun Önal'ın daha önceki ilişkileri hep olaylı bitti. Hatta son aşkı ayrılık sonrası ortalığı birbirine kattı.

resim yok
17 Aralık 2014 - 14:15
Magazin

Ayşe Hatun Önal'ın eski aşkı camı çerçeveyi indirdi!

Komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Ayşe Hatun Önal'ın daha önceki ilişkileri hep olaylı bitti. Hatta son aşkı ayrılık sonrası ortalığı birbirine kattı.


Vatan'dan Gülşen Yüksel'in bugünkü yazısı..

 

PLAYBOYLARIN HER DAİM GÖZDESİ

''Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Ayşe Hatun Önal'ı, mankenler kraliçesi seçildiği 1999'dan beri tanırım. Memleketi Adana'dan İstanbul'a geldiğinde uzun boyu, düzgün fiziğiyle sadece podyumların değil playboyların da gözdesi olmuştu. O dönem özel hayatıyla magazin gündemini epey meşgul etmişti.

Erkeklerin kolay vazgeçmediği bir kadındır Ayşe. Bu yüzden de ayrılıkları hep olaylı oldu. O yıllarda bir sevgilisine 'Ayşe’nin sırrı ne?' diye sorduğumda 'Çılgınlıkta sınır tanımıyor' diye özetlemişti. Aradan yıllar geçti, her ne kadar bağlantımız kopsa da Ayşe'nin haberlerini almaya devam ettim.

 

TERK EDİLEN SEVGİLİ...

Kandilli'de oturduğu apartmandaki komşusu çok yakın arkadaşımdır. Zaman zaman beni arayıp Ayşe'nin hayatında olup biteni anlatır. Ayşe'nin terk ettiği genç sevgilisiyle ilgili anlattıkları hala aklımda. Ayşe'ye ulaşabilmek için apartmanı ayağa kaldırmış. 1 hafta boyunca her gün Ayşe'nin evine giderek zile basıp, kapının açılmasını beklemiş. Sadece zile basmakla kalmıyormuş 'Aç kapıyı, o kapıyı açacaksın' diye bağırıyormuş.[reklam]

Peki bu durumda Ayşe ne yapıyormuş? Zilin sesini bastırmak için müziğin sesini yükseltiyormuş. Çocuk sonunda dayanamayıp, cama taş atarak kırmış. Gürültü üzerine komşular polis çağırmak zorunda kalmış, bizim Ayşe'den yine ses seda yok.

 

BOĞA VE ASLANIN UYUMU

Cem Yılmaz'la aşk yaşadığını duyunca da çok fazla şaşırmadım. Hatta birçok insanın aksine ''Bu ilişki çok uzun soluklu olur, Cem, Ayşe'den kolay kolay vazgeçemez'' bile dedim.

Bu sabah bizim programa katılan astrolog Zeynep Turan da benimle aynı fikirde. Boğa burcu Cem ile Aslan burcu Ayşe'nin birbirlerini tamamladığını, uzun süren bir ilişki yaşayacaklarını söyledi. İki haftadır Cem'deki pozitif değişimi görünce yanılmadığımı anlıyorum. Ne diyeyim Cem Yılmaz, Ayşe'nin etkisi altına girmiş bile.''

 

 

YILIN SÜRPRİZ ÇİFTİ İLK KEZ EL ELE! GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin