resim yok
06 Şubat 2012 - 00:00

 

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin yıldızı Beren Saat’in geçen salı W Otel’de düzenlenen artshopistanbul’un gecesinde Kenan Doğulu’yla yakınlaştığı gündeme geldi.
 
 
Bu durum, Saat’in Belçim Bilgin’le geçen yaz yaptığı Paris tatili sırasında bir yemekte tanıştığı sevgilisi Cesar’la ayrılmış olabileceği fikrini akıllara getirdi. Ancak Saat’in Levent Semerci’den ayrıldıktan sonra birlikte olduğu Fransız sevgilisiyle ilişkisinin doludizgin devam ettiği öğrenildi. Hatta Saat, yaklaşan Sevgililer Günü’nü de Cesar’la geçirmeyi planlıyor.
 
Sevgilisi fotoğrafçı çıktı
Saat, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” setinden izin alabilirse 14 Şubat’ta fotoğraf sanatçısı olduğu öğrenilen sevgilisinin yanına Paris’e gidecek ve romantik bir gün geçirecek. Eğer Saat, setten izin alamazsa da Cesar, İstanbul’a gelecek. Ayrıca, Saat’in 26 Şubat’daki 27. doğum gününü de sevgilisi Cesar’la geçirmeyi planladığı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin