Cesur ve Güzel dizisinden ilk fotoğraf geldi

Cesur ve Güzel dizisinde bir araya gelecek olan iki ünlü Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un görüntüleri basına servis edildi.

resim yok
09 Eylül 2016 - 10:38
Magazin

Geçen yıllarda sadece Arap ülkelerinde yayınlanan bir parfüm reklamında beraber kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün, başrolü paylaşacağı 'Cesur ve Güzel' dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Hazırlıklar devam ederken ünlü ikilinin çekimlerden ilk karesi ise gün yüzüne çıktı. Oldukça büyük beğeni toplayan fotoğrafları hayranları tarafından ise tam not aldı...

16-09/09/tuba-buyukustun-kivanc-tatlitug-cesur-ve-guzel-1473406183.jpg

Öte yandan, dizinin ilk yazılan senaryosu beğenilmemiş, revizyona gidilmişti.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

 Kıvanç Tatlıtuğ, kötü adamın adamı olarak karşımızda olacak. Kendisine küçük yaşlardan beri sahip çıkan kötü adam için çalışan ancak mertliği ve dürüstlüğüyle dikkati çeken bir role hayat verecek olan Tatlıtuğ, tesadüfler sonucu kafe işleten Tuba Büyüküstün ile karşılaşacak. Tuba Büyüküstün ise oldukça naif bir kadın rolüyle seyircinin karşısına çıkacak ve dizide siyah ile beyazın buluşmasıyla yaşanan tutkulu bir aşk anlatılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin