resim yok
25 Mayıs 2010 - 00:00

Geniş Aile'de evin boş gezen, sorumsuz oğlu Cevahir'i canlandıran Ufuk Özkan ilginç açıklamalarda bulundu: Şöhreti ilk yakaladığında toplu taşıma araçlarını kullanan Ufuk Özkan yavaş yavaş halktan kopmaya başlamış. Ufuk Özkan "Toplu taşıma araçlarını artık kullanamıyorum. Nedeni ben değilim. İnsanları rahatsız etmemek için kullanmıyorum. Benim bulunduğum yere bir hücum oluyor. Bundan rahatsız olan insanlar olabilir. Yoksa ben hiç değişmedim" dedi. Dizideki karakteri gibi haylaz, işe yaramaz birisi olmadığını belirten Ufuk Özkan "Sorumluluklarım var, ailem var. Ciddi bir insanım" dedi. TV işini para kazanmak için yaptığını itiraf eden Ufuk Özkan meslekteki en büyük idolünün Gazanfer Özcan olduğunu belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin