resim yok
10 Mayıs 2013 - 00:00

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, TRT 1'de yayınlanan yeni komedi dizisi Bir Yastıkta'ya konuk oyuncu olarak katıldı.


Televizyonda son olarak 'Evlerden Biri' dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ceyda Ateş, başrollerinde Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın rol aldığı Bir Yastıkta'ya konuk oldu.

 

Önümüzdeki haftalarda

 

Çekimlere renk katan Ateş, kimi sahnelerde kahkalarına hakim olamayınca sık sık çekimlere tatlı aralar verilmesi gerekti.


Çekimleri yapılan sürpriz bölüm önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek.

Dizi hakkında

Başrollerinde Özge Borak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' dizisi tam bir aile komedisi. Geniş Aile dizisinin senaristi de olan Cüneyt İnay'ın yazdığı diziyi Ömer Uğur çekiyor.

Ekranların farklı projelerle parlamış iki ünlü oyuncusu, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile aile komedisi için kamera karşısına geçiyor.

Yeni bölümde neler olacak?
[reklam]
Havada panik!.. Ahsen bir ödül töreni için Antalya’ya gidecektir, Kartal’da Ahsen’i yalnız bırakmamak ve kollamak için gelmek ister fakat uçakla gideceklerini öğrenince Kartal önce yerde panik olur sonra havada panik olur.

Uçakta ise çok sürpriz misafirler ve sürpriz yolcular vardır. Kartal’ın geçirdiği ataklar uçağı çizgisinden çıkaracak noktaya gelir. Dilruba da bir cenaze için şehir dışına gider.

Evde yetişkin kalmayınca hem çocuklar hem de Şafak ve Vatan boş ev üzerinden planlar programlar yapmaya başlarlar. Fakat planlar programlar birbirlerine dolanır ve başlarını büyük belalar açarlar.

 

 

CEYDA ATEŞ'İN YENİ AŞKI KİM? DETAYLAR BURADA!

 

BİR YASTIKTA 5. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin