Ceyda Ateş iş bulamıyor!

'Yılanların Öcü' dizisinden anlaşması gereği erkenden ayrılan genç oyuncu Ceyda Ateş'in yapımcıları tedirgin ettiği iddia ediliyor.

resim yok
30 Aralık 2014 - 17:29
Magazin

Güzel oyuncu Ceyda Ateş iş bulamıyor!

'Yılanların Öcü' dizisinden anlaşması gereği erkenden ayrılan genç oyuncu Ceyda Ateş'in yapımcıları tedirgin ettiği iddia ediliyor.


Ceyda iş bulamıyor...

 

İŞSİZ KALMIŞTI

Güneş'in haberine göre Ceyda Ateş, geçen yaz Amerika'ya yerleşen sevgilisi Buğra Toplusoy'la evlilik planları yaptığı için başrol teklifi aldığı 'Yılanların Öcü' dizisiyle sadece 7 bölümlük anlaşma yapmış ancak sevgilisi Ateş'ten ayrılınca genç oyuncu işsiz kalmıştı.

 

YAPIMCILAR UZAK DURUYOR

Ateş'in mesleğiyle ilgili tercihlerini özel hayatına göre yapması yapımcıları tedirgin etti.

Güzel oyuncu bu nedenle bir süredir iş bulamıyor.[reklam]

'YILANLARIN ÖCÜ' GEÇEN BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yılanların Öcü'nün 16. bölümünde; Fatma, Kamuran'ın çirkin saldırısının ardından ne yapacağını bilmez bir haldedir. Bayram ile evlenip mutlu olmak, içine düştüğü tüm bu kötülüklerden kurtulmak için uğraşırken, Kamuran, Fatma'yı karşısına alır ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Fatma, Kamuran'ın bu teklifi karşısında çaresiz kalmıştır. Bir yanda kardeşi Ömer'in hayatı, diğer yanda Bayram'a olan aşkı söz konusudur.

Fatma, sevdiklerini ve kendini bu durumdan kurtarmak için hangi yolu seçecektir? Şerife'nin yaptığı sinsi planlar ve konakta henüz duyulmamış olan bu durum bütün dengeleri değiştirecek midir?

 

 

CEYDA ATEŞ HAYATININ İKİ HAYALİNİ AÇIKLADI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin