resim yok
03 Ekim 2012 - 00:00

 

İpek Tuzcuoğlu'nun 8 ay süren evliliğinin ardından geçen perşembe tek celsede boşandığı Enver Selim Kurdoğlu hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.
İddiaya göre Tuzcuoğlu eşinin hakkında pek çok dolandırıcılık davası olan sabıkalı bir adam olduğunu öğrenince şoka girmiş ve boşanma kararı almıştı. Kurdoğlu ise hakkındaki iddialarla ilgili şöyle konuştu:
"İddialar çirkin ve yalan. Ayrıca bir insan dolandırıcı olsa bile böyle bir yayın yapamazsınız. Evet, cezaevine girdim ve birçok suçtan yargılandım ama yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hapis yatmadım. Neden hapis yattığım bana kalsın. Antalya'da hakkımda 2 ayrı dava açıldı, biri dolandırıcılık davasıydı. Alacak verecek meselesiydi. İzmir'de de hakkımda 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı. Dini nikah yapmaktan para cezasına çarptırıldım falan... Bunların 3'ü hakkında takipsizlik kararı verilmiş. Benim e-devlet şifrem zaten İpek'in elindeydi. Kimse çıkıp bilmiyormuş gibi davranmasın, ayrıca karşımdaki kişi de kutsal bakire Meryem değil. google'a girip İpek Tuzcuoğlu yazarsanız ne olduğu ortada zaten. Herkes haddini bilip otursun. İpek'i eski eşi Yener ne kadar dolandırmış herkes onu araştırsın. Eski kocasının altındaki tekneyi İpek almış. Adamla boşanmak için 100 bin TL ödemiş."
"2 milyon harcadım"
İpek Tuzcuoğlu ile evliliği boyunca 2 milyon TL'ye yakın para harcadığını öne süren Kurdoğlu, "İpek ile bir tek boşanma nedenimiz var, o da şiddetli geçimsizliktir. Haziran ayında boşanmayı istedim. Üç evlilik yapan biri olarak İpek de bunu kabul etti. Sonra barıştık. Son iki ayımızda da ben evi terk etmiştim zaten. Biz ilişkimizin başından beri hiç anlaşamadık. 18 Kasım'da Elvan Nurkaya isimli eski kız arkadaşım televizyona çıkıp benimle ilgili "İpek nişanlımı çaldı" dediği günden beri bizim İpek'le aramız çok kötü. Bir saat sonra kız çıkıp konuşmalarını geri aldı ama ben hayatımda duymadığım lafları İpek'ten duydum. 'Bana adam mısın sen? Or... teki çıkıp benim hakkımda konuşuyor' dedi. Siz kimsiniz benim üzerimden televizyonda atışıyorsunuz?' dedi. Bu sözleri kimse kaldıramaz ama sonra özür dileyince onunla evlendim. Sanatçı olduğu için egosunu gözönüne almak zorundaydım. İnsan sevince bazı şeyleri görmezden geliyor ama bir yerden sonra her şey bitiyor" diye konuştu.
 
İşte Kurdoğlu'nun kendi ağzından dava listesi:
 
Kurdoğlu bugüne kadar hakkında açılmış dava listesini de şöyle sıraladı:
 
REŞİT MAĞDURU ZORLA ALIKOYMA Sene 1990 İzmir BERAAT
 
TEHDİT, SÖVME Sene 1990 İzmir 600.000TL Para cezası(Eski para ile)
 
REŞİT MAĞDUREYİ SİLAH ZORU İLE KAÇIRMA Sene 1991 İzmir BERAAT (Karar öncesi CEZAEVİ)
 
DARP Sene 1991 İzmir 960.000TL Para cezası(Eski para ile)
 
KIRIKLI DARP Sene 1991 İzmir 1.380.000TL Para cezası(Eski para ile)
 
MESKENE TECAVÜZ, TEHDİT Sene 1992 Ankara 1 SENE 9 AY HAPİS CEZASI (Ertelendi)
 
MESKUN MAHALDE ATEŞ ETMEK Sene 1993 Ankara 960.000TL(Eski Para ile)
 
MAL BEYANINDA BULUNMAMAK Sene 1993 Ankara 10 gün hapis cezası (Cezaevi 2 gün)
 
ULUSLARARASI UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI Sene 1994 (19 gün Cezaevi, ara karar TAHLİYE) BERAAT
 
DARP İLE CİNAYETE EKSİK TEŞEBBÜS Sene 1997 İstanbul (yanlış teşhis) TAKİPSİZLİK
 
ÖLÜM İLE TEHDİT Sene 2001 Ankara TAKİPSİZLİK
 
TEHDİT, SÖVME Sene 2001 Ankara TAKİPSİZLİK
 
ÖLÜM İLE TEHDİT, SÖVME Sene 2001 İstanbul TAKİPSİZLİK
 
TEHDİT, SÖVME Sene 2001 Ankara TAKİPSİZLİK
 
DOLANDIRICILIK, TEHDİT, RESMİ NİKAH OLMADAN DİNİ NİKAH MERASİMİ DÜZENLEMEK Sene 2005 İzmir BERAAT (Sadece Resmi nikah olmadan dini nikah merasimi düzenlemekten 6 ay hapis cezası, ceza erteleme)
 
DOLANDIRICILIK Sene 2005 İzmir TAKİPSİZLİK
 
SUÇ İŞLEMEK AMAÇLI TEŞEKKÜL OLUŞTURMAK VE YÖNETMEK Antalya Sene 2008 (Ara karar ile BERAAT) Ancak ara karar alınıncaya kadar CEZAEVİ
 
DOLANDIRICILIK Sene 2009 Antalya BERAAT
 
DOLANDIRICILIK Sene 2009 Antalya 25 ay hapis cezası kararı Yargıtay'dan davanın HUKUK DAVASI KAPSAMINDA alacak-verecek davası olarak görülmesine karar verdi
 
RESMİ EVRAKTA SAHTECİLİK Sene 2009 Antalya BERAAT
 
TEHDİT, SÖVME Sene 2009 Antalya 1 sene 8 ay hapis cezası, Yargıtayda
 
HİLELİ İFLAS Sene 2010 Antalya 2 sene hapis cezası Yargıtay tarafından bozularak BERAAT
 
TEHDİT, SÖVME Sene 2011 İstanbul 1 sene 3 ay hapis cezası Yargıtay'da
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin