Chris Wood, dizisi Supergirl hakkında konuştu

Oyuncu Chris Wood, Mon-El ve Mxyzptlk arasındaki düşmanlığı ele aldı.

Berfu Özlen
15 Şubat 2017 - 14:15
Röportaj

Gelecek Supergirl bölümünde işlerin daha da karışacağının haberini vermiştik.

DC'nin ünlü kötü karakteri Mr. Mxyzptlk, Supergirl'ün kalbini kazanmak için şehri altüst edecek ve olmadığı kılıklara girecek. Tabi ki aklında bulundurması gereken küçük bir detay var ki o da; Supergirl'ün kalbini kazanmaya çalışan başka biri daha var!

Chris Wood, TVLine'a verdiği ropörtajda, Mon-El'in Mr. Mxyzptlk'den nefret ettiğini belirtti. "Sonunda bir iletişime geçebilecekleri yegane anı bozduğu için zaten nefret ediyor ama asıl Kara'nın sanki başka bir şansı yokmuş gibi onunla evlenmesi yönünde manipülasyon yaptığı için nefret ediyor."

Kavga geliyor!

Chris Wood gelecek bölümde olacaklara da değinerek, yaşanacak kavgadan da bahsetti. "Mr. Mxyzptlk ile Mon-El karşı karşıya geldiğinde, Mon-El'in Kara'ya olan duyguları yüzeye çıkacak ve Mr. Mxyzptlk'ye indirilen her yumruk 'sakın ona dokunma, o benim' anlamı taşıyacak" dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin