'Çiçek Abbas' dizi oluyor!

'Çiçek Abbas' filmiyle ilgili bomba haber!

resim yok
13 Mayıs 2014 - 15:31
Magazin

'Çiçek Abbas' filmiyle ilgili bomba haber!

 

Bir efsane daha televizyon ekranlarına uyarlanıyor...

Yeşilçam'ın efsane filmi Çiçek Abbas dizi olarak seyirci karşısına çıkacak.

 

DİZİ OLUYOR

Başrollerinde İlyas Salman ve Şener Şen'in rol aldığı bir Yeşilçam klasiği olan ''Çiçek Abbas'' dizi oluyor.

 

ERLER FİLM EL ATTI

'Cennet Mahallesi', 'Akasya Durağı', 'Arka Sokaklar' gibi pek çok yapıma imza atan Erler Film, yeni sezon için yeni ve sürpriz bir dizi hazırlığına girdi.

 

TELİF HAKLARI ALINDI

Sinan Çetin'in yapımcılığında çekilen 'Çiçek Abbas'ın telif haklarını satın alan Erler Film, Yeşilçam efsanesini dizi yapmak için kolları sıvadı.

 

MUHTEMEL KANAL

Star TV’ye yeni sezon için 'Savcı' dizisini çeken Erler Film'in bu dizi için de Star TV ile prensipte anlaştığı iddia ediliyor.

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Dizi için cast çalışmaları ise sürüyor.[reklam]

FİLMİN HİKAYESİ NASILDI?

Çiçek Abbas (İlyas Salman), Şakir adında (Şener Şen) bir minibüs şoförünün yanında muavindir. Şakir çapkın, bencil ve yalancının tekidir. Abbas ise tam tersine saf biridir. Tek hayali minibüsçü olmak ve aşık olduğu ve patronunun da evlenmek istediği kızla (Pembe Mutlu) evlenmektir.

 

Abbas hurda bir minibüsü tefeciden borçlanarak alır ve çalışarak borcunu ödemeye başlar. Bu sırada patronun ayrıldığı nişanlısı ile birbirlerine aşık olurlar.

 

Şakir bunu hazmedemez ve Abbas'ın minibüsünün tekerleklerini ve motorunu çalar. Zor duruma düşen Abbas borcunu ödeyemez ve minibüse mahallenin tefecisi el koyar.

 

Şakir Abbas'ın aşık olduğu kızla evlenmek için zorla bastırır ve babası (İhsan Yüce), ekonomik durumu daha iyi olduğu için kızını ona verir.

 

Nikah günü Şakir'in kız kardeşi (Ayşen Gruda) Abbas'a yardım eder ve Abbas sevdiği kızı nikah masasından kaçırır.

 

 

'KÜÇÜK AĞA'NIN BÜYÜK ÜCRETİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin