'Çiçek' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı!

'Çiçek' dizisi çok yakında Show TV ekranlarında başlıyor...

resim yok
24 Temmuz 2014 - 10:51
Magazin

'Çiçek' dizisi çok yakında Show TV ekranlarında başlıyor...

Sedef Avcı ve Engin Hepileri'nin başrol oynadığı 'Çiçek' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Çiçek dizisi konusu ne? Çiçek dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Çiçek dizisi fragmanı ve tüm haberleri.


Detaylar ve görüntüler:

 

EKRANLARIN YENİ DİZİSİ

Show TV'de başrollerinde Başak Daşman, Engin Hepileri ve  Sedef Avcı'nın rol aldığı 'Çiçek' isimli yeni bir dizi başlıyor.

Yeni diziden ilk görüntüler de yayınlandı.

 

OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman, Emir Benderlioğlu ve Ceren Şekercioğlu gibi isimlerin yer aldığı Akademi Prodüksiyon imzalı Show TV'nin yeni dizisi Çiçek'in çekimleri sürüyor.

 

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Bir aile hikayesinin anlatılacağı dizinin senaristliğini daha önce Dila Hanım ve Benim Hala Umudum Var dizilerinin senaristliğini üstlenen Onur Uğraş yaparken; dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önce Adanalı, Yahşi Cazibe ve Cesur Hemşire dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Bora Onur oturuyor.[reklam]

ÇİÇEK DİZİSİNİN KONUSU

Çiçek (Nisa Melis Telli), doğduğu ilk gün öz annesi İlknur'dan ( Sedef Avcı ) öz babası Rıfat'ın (Emir Benderlioğlu) zorlamaları sonucu ayrılmak zorunda kalmıştır.

Hiçbir şeyden habersiz geçen seneler Çiçek'e yeni bir aile kazandırsa da doğduğu o ilk gün gibi yine yılbaşında geçirdikleri trafik kazasıyla Çiçek’in hayatı bir kez daha değişecektir.

Yılbaşı ikramiyesini kazandığını öğrendiği ilk dakikalarda yaşanan kaza sonucu yeni ailesini de kaybeden Çiçek'in hayatı bu kazadan sonra nasıl şekillenecek ve en önemli soru onu Şahin (Engin Hepileri) ve Sedef'in (Başak Daşman) mi yoksa İlknur ve Rıfat'ın mı büyüteceğidir.

 

TANITIM VİDEOSU (Tıkla-izle)

 

KANAL D'NİN 'ARKA SOKAKLAR' AŞKI BİTMİYOR! NEDEN Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin