resim yok
01 Temmuz 2010 - 00:00

Doğa Rutkay yeni aldığı jiple Cihangir'in dar sokaklarına dalınca, ortalığı birbirine kattı. Doğa Rutkay önceki gün bir iş görüşmesi için Cihangir'deydi. Ancak bu görüşme ona pahalıya patladı. Yeterince trafik tecrübesi olmayan oyuncu bir de yeni aldığı jipe alışmakta güçlük çekince ortalık fena halde birbirine girdi. Cihangir'in dar sokaklarında manevra yapmaya kalkan oyuncu yüzünden kaldırım taşları ve dubalar yerinden oynadı. Yeni jipi ile dar sokakta manevra yapmaya kalkan Doğa Rutkay ilk falsoyu kaldırıma yaklaşırken verdi. Mesafeyi ayarlayamadığı için kaldırıma çıkan oyuncu bir kaç taşı yerinden söktü. Ardından geri vitese aldı ama bu kez de arkasındaki otoparkın beton dubasına çarptı. Dubayı da devirdikten sonra nihayet dönüşünü tamamlayan Doğa Rutkay telaş içinde sokaktan ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin