resim yok
23 Temmuz 2014 - 16:47
Magazin

NBC'nin iptal ettiği ancak Yahoo Screen'in yayın haklarını satın almasıyla yeniden ekranlara geri dönecek olan komedi türündeki Community dizisinde canlandırmış olduğu Señor Chang karakteriyle tanıdığımız aktör Ken Jeong, yeni bir komedi dizisi projesi için MTV ile anlaşmaya vardı.

 

MTV PROJESİ

Buna göre oyuncu, MTV'nin 'Ken Jeong Made Me Do It' ismini verdiği dizi projesinin pilot bölümünde rol alacak.

 

ARKASINDA KİMLER VAR?

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Andy St Clair (Arrested Development) ve Paul O'Toole ikilisinin senaryosunu kaleme almakta olduğu dizide Ken Jeong; menajeri Brett Carducci ve Odenkirk Provissiero'dan Marc Provissiero gibi isimlerle birlikte yapımcı kadrosunda da yer alıyor.

 

HİKAYESİ

'Ken Jeong Made Me Do It'in kısaca hikayesi ise şöyle:

22 yaşındaki Andy, Jeong'un arabasına kazayla çarpmadan önce kız arkadaşını kendisini aldatırken yakalamıştır.

Kendisini oynayacağı dizide Jeong, Andy'e yaşamını değiştirmesi konusunda rehberlik etmeye başlayacak.[reklam]

KARİYERİ

45 yaşındaki Ken Jeong, Community dışında son dönemde Sullivan & Son (Jason), Hot in Cleveland (Dr. Kang) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

Şu sıralar 'Ride Along 2' isimli aksiyon- komedi fiminin çalışmalarını da yürüten Jeong'u Hangover serisindeki Mr. Chow karakteriyle de hatırlayabiliriz.

 

COMMUNİTY'DEN AYRILDI MI?

Yarım saat süreli bölümlerden oluşması planlanan bu komedi dizisi projesi, Ken Jeong'un Community'de devam etmesine engel olmayacak.

Hatırlanacağı üzere Community, Yahoo tarafından altıncı sezon onayını almıştı. 13 bölümden oluşacak sezonun dizinin final sezonu olma olasılığı yüksek.

 

 

'COVERT AFFAIRS' EKİBİ ÇEKİMLER İÇİN İSTANBUL'DA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin