'Çözüm süreci' tartışmaları diziye dönüşüyor!

'Aşkın Dili Yok' dizisi çok yakında ekranlarda olacak.

resim yok
01 Eylül 2014 - 09:59
Magazin

'Aşkın Dili Yok' dizisi çok yakında ekranlarda olacak.

Ekranların yeni dizisinde 'çözüm süreci' işlenecek…


Aşkın Dili Yok dizisinin konusu ne? Aşkın Dili Yok dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Aşkın Dili Yok dizisinin fragmanı ve tüm haberleri…

İşte yeni dizi projesinden ilk detaylar:

 

SÜREÇ 'AŞK'LA ANLATILACAK

'Çözüm süreci' tartışmaları devam ederken, ekrana cesur bir dizi geliyor.

Güneydoğu'daki dramın anlatılacağı 'Aşkın Dili Yok'ta Deniz Çakır ve Yiğit Özşener rol alacak.

 

İÇ SAVAŞI ANLATACAK

Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Aşkın Dili Yok', barış sürecinin konuşulduğu şu günlerde Güneydoğu'daki iç savaşı anlatacak.[reklam]

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin başrollerinde Yiğit Özşener, Murat Ünalmış, Deniz Çakır ve Orhan Alkaya var. Özşener, bölgeye tayin olan savcı karakterini oynayacak.

Çekimleri Şirince, Tatvan, Kuşadası, İzmir, Bitlis ve Van'da yapılacak dizinin yönetmenliğini ise Aydın Bulut üstleniyor.

 

YAPIMCISINDAN AÇIKLAMALAR

Yapımcı Murat Tokat;

 

''Sıradan bir dizi olmayacak. Ülkemizin şu ana kadar işlenmeyen gerçeklerini anlatacak. 'Güneşi Gördüm' filminin devamı niteliğinde… Biraz gerçek, biraz kurmaca olan hikayemizde, bugüne kadar anlatılmamış bir aşkı izleyiciyle tanıştıracağız'' dedi.

 

 

'MEDCEZİR'E SÜRPRİZ OYUNCU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin