Crazy Ex-Girlfriend 2. sezonda sürpriz isim!

Brittany Snow, Crazy Ex-Girlfriend 2. sezonun üç bölümünde gözükecek. Snow'un bizlere bir de sürprizi var!

Volkan Küçükel
19 Ağustos 2016 - 13:00
Magazin

Rachel Bloom'un hayat verdiği genç ve bekar bir kadın Rebecca Bunch'un eski aşkına geri dönme serüvenini izlediğimiz Crazy Ex-Girlfriend'in ikinci sezonundan haberler ulaşmaya devam ediyor.

Müzikal romantik komedi dizisinin yeni sezonunun oyuncu kadrosuna Brittany Snow katıldı.

TVLine'ın haberine göre, American Dreams dizi ve Pitch Perfect film serisinin yıldızlarından Snow dizinin yeni sezonunun üç bölümünde gözükecek.

KARAKTERİN DETAYLARI

Snow'un canlandıracağı karakter modern ve havalı bir Los Angeles güzeli olarak nitelendiriliyor. Kasabaya bir girişimci olarak gelecek karakter Rebecca için her şeyi karıştıracak.

16-08/19/brittany-snow-crazy-ex-girlfriend-1471554567.jpg

SESİNİ DE KULLANACAK!

Aktrisin dizideki rolü beraberinde izleyiciler için müzikal bir sürprizi de getirecek. Daha önceki yapımlarından da aktrisin güzel bir sese sahip olduğunu biliyoruz.

Crazy Ex-Girlfriend'in yıldızı ve ortak yaratıcısı Rachel Bloom bu oyuncu kadrosu gelişmesini Twitter hesabından duyurdu.

16-08/19/rachel-bloom-twitter.png

SNOW'UN KARİYERİ

Snow'un American Dreams dışında televizyon dünyasındaki işleri arasında Ben and Kate, Full Circle, Harry's Law, Guiding Light ve son olarak Workaholics gibi diziler bulunuyor.

Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Donna Lynne Champlin, Pete Gardner ve Vella Lovell gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, ilk sezonunu 0.30 reyting oranı ve 0.870 izleyici ortalaması ile tamamlamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin