Çukur'un Cumali'si Necip Memili evlendi!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un Cumali'si evlendi.

Merve Mutlu
21 Ocak 2020 - 10:03
Magazin

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur dizisi, hız kesmeden hikayesine devam ediyor. Hikayesi ve karakterleri kadar oyuncuları da sevilen dizinin başrol karakterlerinden biri daha evlendi. 

20-01/21/necip-memili.png

Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandıran Necip Memili, iki hafta kadar önce Roma'da Defne Samyeli'nin stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile geçirdikleri tatile ait fotoğrafları paylaşarak aşklarını ilan etmişti. İlişkileri sürpriz yaratan ikiliden yeni bir haber geldi. TV 100'ün ulaştığı bilgilere göre bir süredir Necip Memili ile birlikte olan Didem Dayıcıoğlu 1 aylık hamile. Bu sürpriz haberin de ardından geçtiğimiz akşam Memili ve Dayıcıoğlu nikah masasına oturdu. Caner Cindoruk, Defne Samyeli ve Aras Bulut İynemli gibi isimlerin katıldığı nikah, Boğaz'da bir otelde düzenlenen sade bir törenle gerçekleşti.

20-01/21/necip-memili-1.png

20-01/21/necip-memili-evlendii.png

20-01/21/necip-memili-evlendi-1579594078.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin