Çukur'un Serdar'ı Mehmet Bozdoğan Vurgun dizisine transfer oldu!

Show ekranlarının sevilen ve fenomen olan dizisi Çukur'un Serdar'ı Mehmet Bozdoğan, yeni başlayacak olan Vurgun dizisinin kadrosuna dahil oldu! İşte detaylar...

Merve Mutlu
17 Aralık 2018 - 14:08
Magazin

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal'ın rol aldığı, show ekranlarının sevilen ve fenomen olan dizisi Çukur'da Serdar karakterini canlandıran Mehmet Bozdoğan, yeni başlayacak Vurgun dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Koçovalı ailesinin hırslı ve yanlış işlere bulunan Selim'i, babasının desteğiyle kumarhane çalıştırmaya başlamıştı. Orada kendisine özel masa açtırmak isteyen bir adamla karşılaşmıştı. Kumarhanede Selim’e alev püsküren ve kumarda kaybettiği paraları isteyen kişi Serdar’dı. Serdar’ın istediği paraydı ama Selim öyle bir laf etti ki Serdar şok oldu: “Para Koçovalılara geçti.” Bunu duyan Serdar korkmadı. Bu defaki hedefi Koçovalıların başında olan ve parasını elinde bulunduran İdris Koçovalıydı ve silahı İdris Koçovalı'ya doğrulttu. Sürekli parmak sallayan ve tehditler savuran Serdar o salladığı parmağından vurulmuş, parasını almadan gitmek zorunda kalmıştı. 

18-12/17/serdar.png

Para için Yamaç'ın babasını ve eşini kaçıran Serdar, Yamaç'ın kötü sürpriziyle karşılaştı. Karşılık olarak Serdar'ın babasını ve eşini kaçıran Yamaç, ailesini bir kez daha kurtarırken Serdar, 9. bölümde diziden ayrılmıştı. 

Serdar karakterini canlandıran Mehmet Bozdoğan, bu kez de Fox ekranlarında Ocak ayı içerisinde izleyici ile buluşacak olan Vurgun dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet, Cenk Kangöz gibi başarılı isimlerin yer alacağı Vurgun dizisinde, Mehmet Bozdoğan'ın hangi karaktere hayat vereceği ise henüz paylaşılmadı. 

Mehmet Bozdoğan kimdir?

18-12/17/mehmet-boz.png

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Bozdoğan 1977 yılından Berlin’de doğmuştur. Almanya’da başlayan oyunculuk eğitimlerine Türkiye de devam etmiştir. Birçok dizi ve sinema filminde yer alan oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki , Koyu Kırmızı , Wolfs Revier, Der Kriminalist dizilerinde yer almıştır. Oyuncu 2017 yılında senarist Beril Köse ile dünya evine girmiştir. Çukur dizisinde Serdar karakterini canlandırarak tanınan Bozdoğan, Vurgun dizisinde rol alacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin