Çukur'un yeni oyuncusu Berkay Ateş oldu!

Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisi Çukur'un yeni sezondaki ilk yeni oyuncusu belli oldu. Berkay Ateş hangi rolü oynayacak?

Nurşah
06 Temmuz 2018 - 11:45
Magazin

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın yer aldığı sevilen dizinin sezon finalinde izleyiciler büyük bir yıkımla karşılaşmış ve önemli karakterlerden büyük bir çoğunluğunun öldüğünü görmüşlerdi. Merakla beklenen Çukur yeni sezon yeni oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı... Berkay Ateş Çukur'un yeni oyuncusu oldu!

18-07/06/berkay-ates-cukur.jpg

Berkay Ateş Çukur kadrosunda!

Ay Yapım imzası taşıyan pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur ikinci sezonda yine oldukça sevilen oyuncular ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda da yine Show Tv ekranlarında oldukça heyecanlı bölümler ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yeni oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı! Son olarak Anne ve Gülizar dizileri ile izlediğimiz Berkay Ateş Çukur kadrosuna katıldı. 

18-07/06/berkay-ates-cukur-karakter.jpg

Berkay Ateş Çukur'da hangi karakteri canlandıracak?

31 yaşındaki başarılı oyuncunun Çukur kadrosuna hangi karakter ile katılacağı henüz belli olmadı. Fakat Ateş'in son canlandırdığı karakterleri de göz önünde bulundurursak yine oldukça sert bir rolle karşımıza geleceğini tahmin edebiliyoruz. Çukur'un merakla beklenen Cumali karakterinin ise Berkay Ateş'e verilip verilmediği ise henüz netleşmedi... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin