Çukur'un yeni oyuncusu Erkan Avcı!

Çukur'un yeni sezon sürprizleri bitmiyor! Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehim Paşa karakterini canlandıran Erkan Avcı kadroya dahil oldu!

Nurşah
15 Ağustos 2018 - 12:00
Magazin

Show Tv ekranlarının her pazartesi akşamı ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisi ile izleyici karşısına çıkan Erkan Avcı Çukur'da!

18-08/15/erkan-avci-cukur.jpg

Erkan Avcı Çukur kadrosuna katıldı!

Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehim Paşa karakteri ile izleyici karşısına çıkan fakat sezon sonunda diziden ayrılan sevilen oyuncu Erkan Avcı'nın yeni adresi belli oldu! İzleyicileri kendisine hayran bırakan oyunculuğu ile büyük bir beğeni toplayan 36 yaşındaki başarılı oyuncu Çukur dizisinin kadrosuna katıldı...

Henüz hangi karakter ile izleyici karşısına çıkacağı netleşmeyen Erkan Avcı büyük bir merakla beklenmeye başladı bile... Geçtiğimiz günlerde sevilen diziye Anne dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Berkay Ateş'in de katılacağı haberleri kulağımıza gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin