resim yok
25 Eylül 2011 - 00:00

 

Kaburgalarım, bileklerim kırıldı..
Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Haluk Piyes, bayrağı Cüneyt Arkın'dan teslim aldığını söylüyor. Aksiyon çekmek zor. 'Pusat'ta sürekli dövüşen bir karakteri oynadım, zordu. 'Umut Yolcuları' ve 'Aynadaki Düşman'da da aksiyon sahneleri vardı. İlk dizim de aksiyon içerikliydi. Bir tek Sahte Prenses romantik komediydi, rahattı. Zaten o proje hariç diğerlerinde hep sakatlandım. Kaburgalarım, bileklerim kırıldı... Bazı setlerin daha profesyonel olması gerekiyor. Bir sporcu geçmişimiz var ama yine de oyuncuyu korumak adına önlem alınması gerekiyor. Sonra sakatlanınca, 'Sen boksör değil miydin'?, 'Aa çürük çıktı' diyorlar. Sırf boks üzerine kurulu bir projede oynamak çok zor. Rocky bile 30 senede altı tane çekilmiş; ben dört ayda 13 tane çektim. Sylvester Stallone'yle ile bir buluşmam lazım. Gerçekten zor. Cüneyt Arkın da aynısını söyledi bana. 'Çok dayak yiyorsun, bayrak senin elinde bundan sonra' dedi. Aksiyon babasıdır kendisi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin