resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Da Vinci's Demons takipçilerine müjdeli haberimiz var!

 

Erken gelen yeni sezon onayı!


Floransa, İtalya'da dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sanatçılarından ve dehalarından biri olan Leonardo da Vinci'nin çalkantılı gençlik dönemlerine gidilen ve anlatılmamış öykülere değinecek Da Vinci's Demons, henüz ilk bölümünün ardından 2. sezon onayını aldı.

 

İlk bölüme yoğun ilgi


Geride bıraktığımız Cuma akşamı 'The Hanged Man' isimli ilk bölümü ile kablolu kanal Starz ekranlarında görücüye çıkan dizinin ilk bölümü 2.14 milyon izleyiciye ulaşıp yüksek bir rakama ulaşmıştı.

 

Yeni dizisine gösterilen bu yoğun ilgi Starz yetkililerini oldukça memnun etmiş olacak ki, kanal yönetimi yeni sezon onayı kararını duyurmak için daha fazla beklemeye gerek duymadı.

 

2. sezon ne zaman?


Dizinin ikinci sezon çekimlerinin Mayıs ayında başlaması planlanırken, yeni sezon bölümlerinin 2014 senesinde ekranlarda olacağını belirtelim.

 

''Çok heyecanlıyız''


Starz kanalı CEO'su Chris Albrecht yeni sezon onayı kararını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

 



''Da Vinci's Demon's, David S. Goyer gibi birinin elinden çıkabilecek kalitede son derece eşsiz ve eğlendirici şekilde aksiyon, macera ve tarihi bir arada izleyicilere sunuyor. İlk sezon prömiyerini oldukça güçlü bir izleyici katılımı ile açan diziyi ve Leonardo da Vinci'nin yeni maceralarını dünya çapında geniş kitlelere sunmaya devam edeceğimiz için heyecanlıyız.''

 

Da Vinci Demon's tanıtım videosu

 

 

 

Da Vinci's Demons dizisindeki ilginç Türk karakteri! Detaylar burada!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin