Danla Bilic ve Çakal aşkı bitti mi? Cemal Can ağzından kaçırdı!

Mutluyuz filminin galasına katılan Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamalar sırasında bombayı patlattı! Danla Bilic'le yakın arkadaş olan Cemal Can öyle bir şeyi ağzından kaçırdı ki... Danla Bilic ve Çakal aşkı bitti mi?

Gülcan Tarımoğlu
27 Aralık 2023 - 10:56
Magazin

Ünlü fenomen Cemal Can Canseven, İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolleri paylaştığı Mutluyuz filminin galasında görüntülendi.

Basın karşısında soruları yanıtlayan Cemal Can öyle bir haberi ağzından kaçırdı ki...

Danla Bilic'le yakın arkadaş olan ve Danla- Çakal ilişkisini desteklemediği iddia edilen Cemal Can'ın mutlu tavırları ve söyledikleri ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Yakın dostu Danla Bilic ve Çakal'ın ayrılık dedikodularının tam üstüne İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrollerde yer aldığı 'Mutluyuz' filminin galasında görüntülenen Cemal Can Canseven'in açıklamaları olay oldu. 

Peki Cemal Can neyi açıkladı?

Basının soruları karşısında Danla'yla kendisini sevgilisi olduğundan beri sık göremediğini söyleyen muhabirleri "Öyle bir şey yok" diyerek susturduktan sonra "Asıl malzemeyi 2-3 gün sonra görürsünüz siz" göndermesiyle ortalığı karıştırdı. 

Ayrıca bu iddialar üzerine Danla ve Çakal'ın sosyal medyada birbirini takipten çıkarması ayrılık iddilarını doğruladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin