resim yok
25 Mayıs 2011 - 00:00

 

64. Cannes Film Festivali’nde, “Bir Zamanlar Anadolu”da filmiyle “Jüri Büyük Ödülü”nü kazanan Yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve film ekibi Türkiye’ye döndü
 
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ceylan, “Cannes’dan ’Büyük Ödül’ ile döndünüz duygularınızı alabilir miyiz?” sorusu üzerine “Mutluyuz ekip olarak. Benim ilk deneyimim olmasa da ekipteki birçok insanın bu ilk deneyimiydi. Değişik bir deneyim oldu. Yıllardır filmle uğraşıyoruz tabii, sonunda böyle birşey olması hoş birşey” dedi. “Yarışmaya katılırken bir ödül bekliyor muydunuz?” sorusu üzerine Ceylan, “Herkesin bir ödül beklentisi olur ama bu işlerin belli olmadığını da biliyoruz, bu realitenin de farkındayız, şans” diye yanıtladı. Ceylan, “Cannes’da Türkiye’nin ödül almasının nasıl karşılandığı ve ne gibi tepkiler aldığının” sorulması üzerine de, “Bilmiyorum. Uyuduk, kalktık, buraya geldik. Basındaki yorumlara bakamadım” dedi. Bundan sonra yeni bir projesinin olup olmadığının sorulması üzerine de Ceylan, “Henüz net birşey yok” yanıtını verdi. Ceylan ve film ekibi, bazı yolcuların fotoğraf çektirme tekliflerini de kırmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin