Demet Akalın, kızı Hira'ya Bodrum'dan ev aldı!

Şarkıcı Demet Akalın'ın kızına Bodrum'dan aldığı ev sosyal medyada çok konuşuldu. Demet Akalın'ın kızı Hira kaç yaşında? Demet Akalın'ın Bodrum'dan aldığı ev kaç para? Demet Akalın kimdir? Okan Kurt kimdir? Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt neden vize alamıyor?

Pınar Alçiçek
25 Nisan 2023 - 13:10
Magazin

Ünlü popçu Demet Akalın, lüks yaşamıyla dikkat çekmeye devam ediyor... Katıldığı programda 7 yaşındaki kızı Hira için yaptığı yatırımdan bahseden Akalın, yine sosyal medyanın diline düştü. İşte ayrıntılar...

İLGİLİ İÇERİK

23-04/25/2023-04-25-13.png

BODRUMDAN EV ALDI!

Demet Akalın sohbet esnasında "Hira'ya Bodrum'da ev aldım, küçük bir ev aldım. Ben gayrimenkul biliyorsun, 2 ay önce yatırımlık aldım da yine de içini döşüyorum" dedi.

23-04/25/demet-akalin-dan-kotu-haber-geldi-13924660_amp.jpg

Sık sık tatil bölgelerindeki fahiş fiyatlardan sitem eden şarkıcının bu yatırımını birçok izleyici ironik bularak eleştiride bulundu.

23-04/25/demet-akalin-dan-okan-kurt-itirafi-amerika-ya-15819296_5127_m.jpg

Hala birlikte olduğu eski eşi Okan Kurt'un Amerika'daki mahkemesi yüzünden vize alamadığını söyleyen Akalın, Kurt için Amerika'dan avukat tuttuğunu söyleyerek "Okan, benim tanımadığım evli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Doğum gününe de çağırmıyor o arkadaşlarını eşleriyle tanışmayayım diye galiba. O da bana 'Sen Amerika'ya gidiyorsun' diyor da o Amerika'ya gelemiyor. Gelse onunla giderim. Mahkemelik olduğu için vize alamıyor. Hızlı araba kullanmaktan cezası bitti ama sisteme düşmemiş. Orada avukat tutarak FBI'dan temiz kağıdı aldım. Ne yaptığını öğrenmek istedim çünkü neden alınamadığını öğrenmek için. Çok ilgincim dimi? Okan'ın bütün temiz kağıtları var. Okan'a çok güveniyorum" ifadelerini kullanması da dikkatlerden kaçmadı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin