Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç resmen boşandı!

Masal gibi düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin evliliği sadece 8 ay sürdü... Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç neden boşandı? Ne zaman boşandı? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrıldı mı? Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e nafaka ödeyecek mi? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ne zaman evlendi? Çocukları var mı?

Pınar Alçiçek
09 Mayıs 2023 - 11:19
Magazin

Ağustos ayında görkemli bir kutlamayla nikah masasına oturan oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin mutlulukları sadece 8 ay sürdü. Peki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ne zaman boşandı? Neden boşandı? İşte o üzücü ayrılığın detayları...

23-05/09/640xauto.jpg

Birçok kez kavga ve kaosla gündeme gelen Demet Özdemir - Oğuzhan Koç'un boşanma davası Adalar Adliyesi'nde görüldü. Ayrı ayrı katılım sağlayan ikili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakırken çiftin adliyeye ayrı ayrı katılım sağlaması da dikkatlerden kaçmadı. Demet Özdemir adliyeye tek başına girerken Koç'un destekçisi yakın arkadaşı Tolga Akış oldu.

23-05/09/640xauto-1.jpg

ANLAŞMALI BOŞANDILAR!

Ortaklaşa açtıkları davada anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Özdemir ve Koç çifti, avukatları Duygu Bostancı ve Ayşegül Mermer ile beraber katıldığı davada birbirlerinden hiç bir şey talep etmediler.

"BU KADAR GÜRÜLTÜYE GEREK YOK!"

Koç'tan bir süre sonra çıkan ve gergin olduğu dikkat çeken Demet Özdemir muhabirlere "Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok" şeklinde konuştu.

23-04/13/0x0-1679039679563.jpg

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ NEDEN BOŞANIYOR?

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini kurtarmak için çift terapistine başvuran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un bu girişimi de sonuçsuz kaldı. Aralarındaki krizi bir türlü sonuca kavuşturamayan çift, anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. 

23-04/13/oguzhankoc-demetozdemirevlilik7.jpg

DEMET ÖZDEMİR EVİ TERK ETTİ!

Adım Farah'ın başrol oyuncusu Demet Özdemir'in, eşiyle beraber yaşadığı Levent'teki evinden eşyalarını da alarak Zekeriyaköy'deki bekar evine geçtiği iddia ediliyor. 

23-04/13/630c48b04e3fe110684a0c3d.jpg

AÇIKLAMA GELDİ!

Ortak bildiri ile bu haberi doğrulayan ünlü ikili, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayışlı çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu süreci aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz”

23-04/13/screenshot_1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin