Başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin sezon finali yapmasının ardından kız arkadaşlarıyla tatile çıkan Demet Özdemir‘in, Yunan Adaları’nda yatırım yapmak için ev aldığı ileri sürülmüştü. Özdemir’den ilk açıklama geldi!
#related_item_206414#
Son olarak bir reklam filminde yer alan Demet Özdemir, yaptığı birikimi Yunan Adaları’ndan 1 milyon euroya yani 25 milyon TL‘ye ev alarak değerlendirdiği söylenmişti. Ayrıca ünlü oyuncunun, Yünanistan’dan vatandaşlık almaya hazırlandığı da çıkan iddialar arasındaydı.
“ÇOK ÖNCEDEN ALDIM!”
Bu iddialara cevap veren güzel oyuncu: “Onu çok önce almıştım zaten. Onun dışındaki detaylar her yerde farklı yazılıyor zaten. O tamamen bana kalsın. Bu haber doğru. Bir ev aldım. Ama daha tam anlamı ile bitmedi”, “Tatilim devam edecek. Atina’ya da gideceğim, başka yerlere de gideceğim. Zaten fotoğraf paylaşımlarımdan anlarsınız” dedi.
#related_item_746465#