resim yok
30 Mart 2011 - 00:00

5 sene boyunca Yaprak Dökümü'nün kötü gelin Ferhunde'sini canlandıran Deniz Çakır, Medyapım'ın Canım Babam'ında oynamaya hazırlanıyordu

 

Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ’un ilk sit-com’u olacak dizide rol almayacak.

 

Ancak Deniz Çakır, usta aktör Mehmet Aslantuğ'un ilk sit-com dizisi olma özelliğini taşıyan dizide oynamaktan son anda vazgeçti. Medyapım'ın teklifine başta sıcak bakan Deniz Çakır, daha sonra ‘Yaprak Dökümü'nün ardından oynayacağım rol bu olmamalı" diyerek teklifi kabul etmediğini söyledi. İtalyan "Mr. Mum" isimli filmden yola çıkarak çekilecek dizide Deniz Çakır, eşi ölmüş ve üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Mehmet Aslantuğ'un, güzel ve iyi kalpli komşusunu oynayacaktı. Şimdi yapım şirketi Mehmet Aslantuğ'a yeni bir partner arıyor. Dizideki kötü kadın rolü için de star bir isimle görüşüldüğü ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin