Deniz Çakır'dan Vurgun dizisine veda paylaşımı..

Fox ekranlarının yeni dizisi Vurgun geçtiğimiz akşam 6. bölümü ile ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
14 Mart 2019 - 10:32
Magazin

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı, Fox ekranlarının yeni dizisi Vurgun, büyük umutlarla başladığı ekran macerasını geçtiğimiz akşam yayınlanan 6. bölümü ile sonlandırdı..

Reytinglerde ivmenin aşağı yönde ilerlemesi ile kanalın şans vermediği Vurgun dizisi için dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır veda paylaşımı yaptı. 

19-03/14/deniz-cakir-1552549125.png

Vurgun dizisi başlamadan önce, dizide canlandırdığı Reyhan karakteri ile kurduğu duygusal bağı göstermekten çekinmeyen Deniz Çakır, "Hayatıma hoşgeldin Reyhan... Bayıldığım bu senaryo beden buluyor gün gün.. Beni sarstı bu kadın .. Bakalım dokunabilecek mi kaplerinize..Az daha sabır.. çok güzel bi iş geliyor... 'Vurgun' yakında" notunu düşerek takipçileri ile paylaşmıştı. 

19-03/14/ewyhan-7.png

Vurgun dizisinin Reyhan'ı..

Deniz Çakır'ın Vurgun dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri, çok sevdiği kocasının bir kaza sonucu bitkisel hayata girmesi ile tamamen tersine dönen, tek dayanağı olan oğlu Kerem'in hayatı için bilinçsiz haldeki kocasından çocuk sahibi olmak zorundayken, kocasının en yakın arkadaşı Vedat ile formalite olarak evlenen ve Vedat'ın takıntıya dönüşen aşkı nedeniyle birçok yalanın içinde yaşayan, kocası Kemal uyandığında da ona koşmak isteyen ama hep yerinde kalarak acı çeken güçlü bir kadındı..

Deniz Çakır'ın çok sevdiği Reyhan'ın hikayesi, geçtiğimiz akşam son buldu.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin