Deniz Çakır'ın yeni dizisi Vurgun'a başarılı oyuncu Ayşen İnci de katıldı!

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın yeni dizisi Vurgun'un kadrosuna başarılı oyuncular katılmaya devam ediyor. Katılan son isim Ayşen İnci oldu..

Merve Mutlu
15 Ocak 2019 - 09:24
Magazin

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan Vurgun dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

Oyuncu kadrosuyla, daha başlamadan adından söz ettirmeye başlayan Vurgun dizisi: Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay, Filiz Ahmet, Meryem Uzerli, Altan Erkekli, İnanç Konuklu, Aliye Uzunatağan gibi başarılı isimlerden oluşan kadrosuna şimdi de başarılı oyuncu Ayşen İnci dahil oldu. 

19-01/15/aysen-inci.jpeg

Yönetmen koltuğuna Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu ise Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı "Vurgun" dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in eşi ve Reyhan’ın hikayesini anlatıyor. Bu hikayeye dahil olan son isim de Mynet'in haberine göre en son Şahsiyet adlı internet dizisinde rol alan Ayşen İnci oldu.

Vurgun dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmezken, çekimleri son hız devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin