Deniz Seki: "Doyamadım" şarkımı Okan Bayülgen'e yazmadım!

Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Herkes doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım." dedi...

Pınar Alçiçek
03 Ağustos 2023 - 10:44
Magazin

Dergisiye verdiği röportajda Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Herkes doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım."

23-08/03/deniz_seki_gorsel.jpg

"İşimi aşkla yapıyorum. Şarkılarımı yaşayıp yazıyorum."

Verdiği röportajda Deniz Seki'ye sahne performansı hakkındaki bir soru yöneltildiğinde Deniz Seki'den sahneye duyduğu sevgiyi anlatan bir cevap geldi: "İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum. Ayrıca çok iyi bir gözlemciyim, her hikâye bei başka bir yere götürüyor. Sahnede de hep gözlerim kapalıdır zaten. Şarkılarımı o şekilde daha iyi hissediyorum diyebilirim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin