Deniz Tunca, hangi ünlü oyuncu tarafından soyuldu?

Deniz Tunca hangi oyuncunun evinde soyuldu?

resim yok
25 Temmuz 2013 - 12:42
Magazin

Şok iddia!

Oyuncu Deniz Tunca “ziyaret” için gittiği İzmit’te hem cüzdanındaki parasından olduğunu hem de hakarete maruz kaldığını iddia etti.

 

Çok ünlü bir oyuncunun ailesi


İddiaların odağında çok ünlü bir oyuncunun ailesi var.

Deniz Tunca, İzmit’te yaşadığı olayın şokunu üzerinden atmaya çalışıyor.

 

Twitter'dan dile getirdi

Twitter sayfasından başından geçen olayı anlatan Deniz Tunca, davet edilerek gittiği İzmit’te hem parasının çalındığını hem de hakarete maruz kaldığını dile getirdi.

Olayı avukatları yoluyla mahkemeye taşımayı düşünen güzel oyuncu şunları yazdı;

 

İşte o tweet'ler

''Şu günlerde (yarışmalarda) ünlünmek için çalışan bir oyuncunun annesi beni evine davet etti. Gittim ki şok oldum.

Cüzdanımdan izinsiz paramı almışlar (çalmışlar) oradayken farkettim ama herkes cinler periler almasın dedi. Şaşırdım.

Bir insan bu mübarek Ramazan gününde birini davet edip nasıl parasını izinsiz cüzdanından alır. Şaşkınlıklar içerisindeyim…

Kim ve kimler oldugunu açıklamayacağım. Zaten yapan kendini biliyor. Allah'la hesaplaşsın. Ben onların günahına eşlik etmeyeceğim.''

 

Avukatı ilgileniyor

Deniz Tunca, Tweet’lerinde bahsettiği oyuncunun ismini açıklamayı şu anlık düşünmediğini dile getirdi ve olayla avukatının ilgilendiğini belirtti…

[reklam]

Tunca kimdir?


Bulgaristan 1983 doğumlu ve burcu terazi olan sinema dizi oyuncusu. Tunca,İlköğrenimini beşinci sınıfa kadar yurt dışında tamamlayıp, beşinci sınıf ve orta öğrenimini İstanbul da devam ettirdi. Tiyatroya olan ilgisi anaokul dönemlerinde, okulun tiyatro etkinliklerinde bulunmaya başladıktan sonra büyüdü. Anaokulu döneminde okulun çeşitli etkinliklerinde yer almaya başlayan Tunca, okulun korosunda da yer aldı. Tenise başladı.

Lisenin ikinci döneminde, dedektif olmayı hayal etse de o dönem geçerli bir meslek dalı olmadığı için ve özel tiyatrodan gelen teklifle tiyatroya devam etti. Lise döneminde bulunduğu tenis etkinliklerinde 3.lük, modern dansta etkinliklerinde gösterdiği başarılı performanslarla birinci oldu. Lise son sınıfı dil ve üniversite eğitimi için yurtdışında devam edip, üniversiteyi Naftis Üniversitesi Sinema Oyunculuk bölümünü bitirdi. Eğitime devam etmeyi düşünen Deniz Tunca annesinin rahatsızlığı ve sonrasında vefatı nedeniyle(2003) İstanbul’a geri dönüp hayatının geri kalanını İstanbul’da devam ettirmeye karar verdi.

Gelen dizi, sinema ve reklam tekliflerini değerlendirmeye başladı. Mısır, Lübnan ve Türkiye ortak yapım bir projede tek Türk oyuncu olarak başrol aldı. Ardından Ihlamurlar Altında dizisinde 13 bölüm rol aldı. Aynı zamanda Peri Tozu sinema filmi teklifi ile ikici sinema filmi oyunculuğunu gerçekleştirdi. Ihlamurlar Altında dizisi bitince, Yemin dizisinde Hülya karakteri ile tanındı. Babam çok değişti dizisinde Dilek karakteri ile rol aldı. Çekimler devam ederken aynı anda çekilen Havva Durumu projesinde Simla karakteri ve İlk Aşkım projesinde Ceyda karakteri ile iki doksan dakikalık filmde oynadı. Ardından Arka Sokaklar dizinde Dilek rolü ve 2010 yılında Sizi Seviyoruz kısa metrajlı filmde Deniz rolü ile başrol oyndı, 2010 Kaybedenler Kulübü sinema filminde Şebne rolü ile kalplerde yer aldı. Bazı reklam filmlerinde oynadı: İstikbal (anne rolü), Korona (ev hanımı ), Perflex (Avukat).

 

Spor akademisine ve nefes koçluğu (holoterapi) eğitimini de tamamladıktan sonra , oyunculuğun yanısıra nefes koçluğu yapmaya başladı.

 

 

HAYRANINDAN 37 BİN DOLARLIK HEDİYE SAAT ALAN OYUNCU KİM? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin