Deniz Yıldızı'ndan hangi oyuncu ayrılıyor? Yeni sezon ne zaman?

Dört sezondur ilgiyle izlenen, FOX'un gençlik dizilerinden 'Deniz Yıldızı' yeni sezonuyla dönüyor.

resim yok
17 Temmuz 2013 - 11:14
Magazin

Dört sezondur ilgiyle izlenen, FOX'un gençlik dizilerinden 'Deniz Yıldızı' yeni sezonuyla ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.
 

Ayrılık var!


Dizide 'Kaan' karakterini canlandıran Aykut İğdeli diziden ayrılan ilk isim.

 

Devam edecek isimler

Diziye diğer katılan oyunculardan Gizem Altunay, İlay Tiryaki, Gözde Duru ve Osman Yazıcıoğlu'nun diziden ayrılmayacağı ve yeni sezonda da diziye devam edecekleri öğrenildi.

 

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Deniz Yıldızı, 09 Eylül Pazartesi ekranlara geri dönüş yapacak.

Dizi, yeni sezonda saat 19.15'te ekranda olacak.

İğdeli hakkında

Doğum Yeri : Ankara, Doğum Tarihi : 1985, Eğitimi : Yeditepe Universitesi Tiyatro bolumu mezunudur.

Sporun her türlüsünü izlemekten ve yapmaktan hoşlanmaktadır. Genç oyuncunun karikatür hobisi ve böcek fobisi vardır. Oyuncu 16 Sene boyunca Tekvando yapmış ve siyah kuşaktır. Oyuncunun İzmir ikinciliği bulunmaktadır. Ayrıca üniversite takımında eskrim yaptı ve Türkiye üçüncülüğü bulunmaktadır. Oyuncu Jean Paul Sartre ve Tim Burton hayranıdır. Felsefeyle de arası iyidir.

Dizinin hikayesi

Sırlarla dolu hayatların hikayesi... Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla hesaplaşmalar, intikam planları başlıyor ve yeni sırlar, yeni oyunlar katılıyor.

Aşk, yalanlar, sırlar, kıskançlık, aile içi entrikalar, bağımlılık yaratan gençlik dizisi Deniz Yıldızı'nda...
[reklam]
En son neler yaşandı?

Banu ve Can’ın Emre’yi de alıp İstanbul’a gideceklerine öğrenen Melih acaba ne yapacaktır? Elif’in Yıldız’ın yalanını öğrenmiş, bunu Pelin’e anlatmak için babasının arabasıyla yola düşmüştür. Birçok kişinin hayatını değiştirecek büyük olay acaba ne olacaktır?

Elif Yıldız’ı aramış ve söylediği yalanı bildiğini söylemiştir. Acaba bundan sonra Yıldız ne yapacaktır? Yalanı gerçekten ortaya çıkacak mıdır? Sarp yoğun bakım odasında dayısının yanındayken birden Celal’in durumu kötüye gitmeye başlar.

Herkes panik olmuş, odaya doktorlar gelmeye başlamıştır. Sarp ve Gizem acaba annelerinden sonra dayılarını da mı kaybedeceklerdir?

 

 

UNUTMA BENİ'DE SÜRPRİZ AYRILIK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin