resim yok
27 Mart 2014 - 10:26
Magazin

Başrolde yine Berkay!

Sürpriz yakınlaşma...

Kim o? Berkay!

Asena Erkin olayı nedeniyle adı 'skandal popçu'ya çıkan Berkay; Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy'la Emirgan'daki La Boom'da görüntülendi.


Geçtiğimiz günlerde birlikte katıldıkları 'Kim O?' isimli TV programında tanışan ve samimiyeti ilerleten ikili, gazetecileri fark edince mekandan 15 dakika arayla ayrıldı.

İşte detaylar:

 

CANER'E MÜJDE!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile skandala imza atan popçu Berkay; gönlünü Derya Şensoy'a kaptırdı. Bu aşk; 'Caner, Berkay'la eşinin adının yan yana gelmesinden kurtulacak' dedirtti

Adını Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile karıştığı skandal sayesinde duyuran Berkay; sonunda yeni bir ilişkiye yelken açtı.

 

Skandalın yaşandığı günden beri sürekli Erkin çiftiyle adı yan yana yazılan ünlü popçunun yüzü genç oyuncu Derya Şensoy sayesinde güldü.[reklam]

Geçtiğimiz günlerde birlikte katıldıkları "Kim o?" isimli bir yarışma programında tanışan Berkay ile Şensoy; ilk görüşte birbirlerinden hoşlandı. O günden beri gizlice görüştükleri öğrenilen çift, önceki akşam da Emirgan'daki La Boom isimli mekandaydı.

 

AŞKIN İLK GÖRÜNTÜSÜ

Yaklaşık 3 saat boyunca mekanda baş başa oturan Derya Şensoy ile Berkay, ilk görüntülerine de vermiş oldu. Çift, mekandan ise ayrı ayrı çıktı.

Bu arada Berkay'ın yeni bir beraberliğe yelken açması en çok Caner Erkin'i sevindirecek. Popçunun isminin sürekli eşi ile yan yana yazılmasına öfkelenen Fenerbahçeli yıldız, Şensoy sayesinde bu sıkıcı durumdan kurtulmuş olacak!

 

ÇILGINA DÖNMÜŞTÜ

Asena Erkin'in adının skandalın ortaya çıktığı günden beri sürekli Berkay'la yan yana gelmesi; Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'i çılgına çeviriyordu!

 

 

DOKSANLAR'IN YILDIZI DERYA ŞENSOY'DAN ÇOK ÖZEL İTİRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin