resim yok
22 Eylül 2011 - 00:00

 

Mohaç Meydan Muharebesi'ni kazanan Kanuni, 'Kuzey Güney'i alt edebildi mi?
 
Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan medya olayı 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Kuzey Güney' rekabetiydi. Çarşamba akşamının iki iddialı dizisi reyting savaşında karşı karşıya gelmiş ve 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kuzey Güney'e fark atarak reyting listesinin zirvesine oturmuştu.
 
İki dizi arasındaki reyting savaşının ikinci perdesi dün akşam gerçekleşti. Show TV’nin yayını, dün akşamki hava muhalefeti nedeniyle kesilmiş ve 'Muhteşem Yüzyıl'ın başlama saatine denk gelen bu kısa süreli kesintinin reytinglere etkisi merak konusu olmuştu.
 
 Kuzey ile Cemre'den yasak öpüşme!
 
Ve reyting sonuçları açıklandı. Mohaç Seferi'nden zaferle dönen Kanuni, 'Kuzey Güney'le olan savaşta da galip geldi ve zirveyi kaptırmadı. 'Muhteşem Yüzyıl' hem AB hem de Tüm İzleyiciler'de birinci oldu. 'Kuzey Güney' ise 'Tekrarı yok' restine reğmen Tüm İzleyiciler'de ikinci, AB'de üçüncü oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin