Devious Maids'in ikinci sezonu yaklaşıyor! Son gelişmeler!

Devious Maids'in ikinci sezonu yaklaşıyor.

resim yok
31 Mart 2014 - 16:11
Magazin

Desperate Housewives'ın yaratıcısı Marc Cherry'nin geçtiğimiz sene ilk sezonunu geride bırakan yeni dizisi Devious Maids'in ikinci sezonu yaklaşıyor.

Bizleri Beverly Hills'in lüks evlerinde temizlik hizmeti veren beş latin güzelinin sırlarla dolu dünyasını davet eden dizinin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosuyla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

 

YENİ İSİM

June Squibb, Devious Maids'in yeni sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

 

Peki tecrübeli oyuncuyu dizide nasıl bir karakterle izleyeceğiz?

 

KARAKTERİ

Squibb dizide Genevieve Delatour'un (Susan Lucci) annesi Velma karakterine hayat verecek.

 

KAÇ BÖLÜM?

Aktrisin yeni sezonunun en az iki bölümünde hikaye içinde karşımıza çıkması bekleniyor.

 

KARİYERİ

Alexander Payne'in Nebraska filmindeki rolüyle 86. Oscar ödül töreninde en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında adaylık kazanmayı başarmış 85 yaşındaki oyuncu dizi dünyasında ise Yalan Rüzgarı (Pearl), Ghost Whisperer (Grandma) gibi çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı.[reklam]

Squinn son dönemde ise Girls, The Millers, Getting On ve Mike & Molly gibi dizilerde de karşımıza çıktı.

 

GERİ DÖNÜYORLAR

Dania Ramirez (Heroes, Entourage)'in kocasının ölümünden sonra oğlunu Meksika'da bırakmış Rosie Falta isminde bekar bir anne, Ana Ortiz (Ugly Betty)'in iyi eğitimli bir kadın olan ancak hikayenin geçtiği lüks mahallede iş bulmak ve hizmetçi olmak için gizli bir nedeni bulunan ve oğlunun cinayetten dolayı hüküm giymesinden sonra cinayet davasındaki gerçekleri öğrenebilmek için kararlı Marisol, Judy Reyes (Scrubs, The Pregnancy Project)'in genç kızı Valentina ile birlikte çalışan zeki ve neşeli Zoila Del Barrio ve Roselyn Sanchez (Without A Trace)'in ise ünlü bir şarkıcı olma hayallerine sahip Carmen Verde karakterlerini canlandırdığı dizinin ikinci sezonu 13 bölümden oluşacak.

 

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Devious Maids'in yeni sezonunun ilk bölümü 20 Nisan'da Lifetime ekranlarında başlayacak.

 

 

'MIND GAMES'İN GELECEĞİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin