Devrim Özkan aşk dedikodularına son noktayı koydu

Oyuncu Devrim Özkan, İbrahim Tilaver ile hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu.

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 16:07
Magazin

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile kısa bir süre önce ilişkisini sonlandıran oyuncu Devrim Özkan'ın adı, geçtiğimiz günlerde 'Ebo' lakabıyla bilinen İbrahim Tilaver ile anılmıştı.

Karaköy'de bir mekandan birlikte çıkarken görüntülenen ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Devrim Özkan, haklarında çıkan dedikoduları yalanladı.

Arkadaşlarıyla Eğlenmişler 

Devrim Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Herkese merhaba, bugün hakkımda çıkan ilişki haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kalabalık bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Uzun süredir hakkımda yazılan doğruluğu olmayan konularla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla gülüp eğleneceğimiz günlerimiz bol olsun. Sevgiler..."

Özel Hayata Saygı Vurgusu Yaptı

Devrim Özkan'ın ardından İbrahim Tilaver'den de açıklama geldi. Tilaver, "Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duydum. Gerek benim gerekse arkadaşlarımın özel hayatına saygı gösterilmesini ve bu tür asılsız haberlerin yayılmasına itibar edilmemesini rica ederim. Saygılarımla Ebo" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin