Didem Soydan'dan Kerimcan Durmaz'a büyük destek!

Geçtiğimiz günlerde, Kerimcan Durmaz'ın, havalimanı tuvaletinde çektiği müstehcen video henüz gündemden düşmedi. Ünlü fenomene Didem Soydan destek çıktı!

Merve Mutlu
02 Mayıs 2019 - 11:50
Magazin

Ünlü makyör, DJ ve fenomen Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Instagram Story'sinde, bir havalimanının tuvaletinde çekilmiş müstehcen bir videoyu takipçileri ile paylaşmış, yaptığı yanlışlığı fark edince birkaç dakika içinde silmişti.

19-05/02/kerimcan-durmaz.jpg

Fenomenin bu paylaşımı kısa sürede yayıldı. Kerimcan Durmaz yaptığı açıklama o videonun kendisine ait olmadığını, sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen bir içeriği avukatı ile paylaşacakken yanlışlıkla sosyal medyada paylaştığını, videoyu yayan ve ithamda bulunanlar hakkında da işlem başlatılacağını söyleyen bir açıklama yazsa da, videonun hemen öncesinde attığı fotoğraftaki takılar ve kıyafetler ile videodakilerin eşleşmesi nedeniyle kimseyi inandıramadı. 

Büyük tepki çeken bu hamlesinin ardından, Kerimcan'a destek Didem Soydan'dan geldi. 

19-05/02/didem-soydan.png

Instagram storysinde Kerimcan Durmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşan Soydan, hemen ardından kendisine gelen tepkiler üzerine de açıklama yaptı. 

""Rahatsız olanlar hesabımdan gidebilirler.."

Manken Didem Soydan, kendisine bu fotoğraf nedeni ile gelen eleştirilere de şöyle cevap verdi;

19-05/02/screenshot_1.png

"Kerimcan Durmaz ile fotoğraf paylaşımım için tonla kişi hadlerine düşmemesine ve pek tabii ki bunun farkında olmamalarından mütevellit hesap sormuşlar "Neden?" diye... Halbuki cevap basit.

Ben Kerimcan'ın o paylaşımı bilerek ve isteyerek yayınlamadığını hem içten olarak biliyorum ve eminim. Bu yeterli bir cevap. Dolayısıyla onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabii ki.

Beni tanıyanların bildiği, tanımayanların da şu an öğreneceği üzerine gerçekliğine inandığım durumlar ile ilgili kimseye (annem, babam dahil) 'Eyvallah'ım yoktur. Uzun lafın kısası rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler, sevgiler..."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin