Dila Hanım'ı ve dizideki rolünü anlattı!

Sezon finali yaklaşan ‘Dila Hanım’ dizisinde fettan bir kadın olarak seyirci karşısına çıkan Didem Balçın, rolünü ve diziyi anlattı...

resim yok
27 Mayıs 2013 - 12:28
Magazin

Dila Hanım’da Arzu karakterini canlandıran Didem Balçın “Her set benim için farklı bir deneyim. Bu rol bana çok şey öğretti” dedi.
 

Rolü ve dizisi hakkında konuştu!


Sezon finali yaklaşan ‘Dila Hanım’ dizisinde fettan bir kadın olarak seyirci karşısına çıkan Didem Balçın, rolünü ve diziyi anlattı...

-Dizideki karakterinizden biraz bahseder misiniz?

Arzu, Rıza’nın (Erkan Petekkaya) eski nişanlısı. Seyirciyi çok güzel bölümler bekliyor. Sırlar yavaşyavaş çözülmeye başlıyor.

-Daha çok hangi rolleri oynamayı seviyorsunuz?

Ben hep dişi roller oynuyorum. Hep bir uç noktası olan. İnişleri ve çıkışları olan karakterleri oynamayı çok seviyorum.

-Kötü kadın rolleri zor mu?

Kötü insan vardır ama kime göre. Herkese göre değişir. Sana kötü biri görünen bana iyi görünebilir. Her şeyin yapılma sebebi vardır. Arzu’nun da kendine göre haklı tarafları var. Geçmişte kaybettiği aşkı yeniden kazanmaya çalışıyor.

-Peki bu rol size neler kattı?

Bir oyuncu için bazen rol bir şey katar, bazen partneri, bazen de yönetmen. Bu dizide de beni tatmin eden birçok şey oldu. Her set ortamı benim için farklı bir deneyim. Oynadığım her karakter bana bir şeyler öğretiyor.
[reklam]
-Geçen yıl sinemada çok şanslı bir dönem geçirdiniz...

İki filmim birden vizyona girdi. Çakallarla Dans’ta komedi oynadım. Açlığa Doymak filminde ağır bir drama oynadım. İkisi de aynı gün vizyona girdi.

-Tiyatro devam ediyor mu?

Ablamla ‘Doda Sanat’ isminde bir atölye açtık. Workshoplar ve okuma gruplarının bulunduğu çok şirin bir yer.

 

Dizi çekimleri için Adana’dayım tiyatro için İstanbul’da. Bu gitmeler gelmeler yüzünden uçakta çok türbülansta kaldım ve uçağa binmeye korkar oldum.

Gelen mesajlara inanamazsınız

Bana öyle mesajlar geliyor ki inanamazsınız “Çık git senden nefret ediyoruz” yazan oluyor. Ama bazen yazılanlar hoşuma gidiyor demek ki inandırıcı olabilmişim.

 

 

AŞK HİKAYESİ DİZİSİNİN KANALI BELLİ OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin