Dilan Çiçek Deniz: "Mert beni hiç yalnız bırakmıyor"

Afra Saraçoğlu'ndan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Dilan Çiçek Deniz'le ilişki yaşayan Mert Yazıcıoğlu, sevgilisinden desteğini hiç esirgemiyor. Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz ne zamandır sevgili? Nasıl Tanıştılar? Mert Yazıcıoğlu kimdir? Dilan Çiçek Deniz kimdir? Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu neden ayrıldı?

Volkan Usta
12 Mayıs 2023 - 13:08
Magazin

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Geçen haftalarda kolunu kıran Deniz, "Ameliyat oldum, iyileşmeyi bekliyorum. Birkaç haftaya düzelecek sanırım. 'Amadeus' tiyatro oyunumuzda da ben seneye devam edeceğim. Mert bir an olsun yalnız bırakmıyor beni" dedi. 

 23-05/12/3591003_a2f49864f1043e172bb0963511ed77fa_1366x1366.jpg

Yazıcıoğlu ise "Yeni yaş, yeni dilekler bakalım. Dinleniyoruz, iyileşmeyi bekliyoruz diyebilirim. Tadını çıkarıyoruz her şeyin. İçeride Burak Dakak ve Leyla Tanlar var. Onlar da evlendiler" diyerek, kahkaha attı. Çift, daha sonra gelen VİP araçları ile oradan ayrıldı. Mert Yazıcıoğlu'na gelen hediyeleri ise iki garson ancak taşıyabildi ve araca yerleştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin