Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci'den itiraf: "Baba-kız aşkı yokmuş"

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan "Dilek Taşı"nda Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, katıldığı bir programda özel hayatı ve kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bademci, kendi kızından bahsederken "Baba-kız aşkı yokmuş. Anneye daha bağlı." ifadelerini kullandı.

ozan
18 Ekim 2023 - 11:30
Magazin

Yeni sezonda Kanal D’nin merakla takip edilen yapımlarından olan "Dilek Taşı"nda Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, Defne Samyeli’nin YouTube kanalında yayınlanan "Bir Sen Bir Ben" programına konuk oldu. Bademci, hayat verdiği karakterlerin yanı sıra özel yaşantısıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

23-10/18/salih-1697619169.jpg

Annesinin kanser sürecini anlattı

Annesinin meme kanserine yakalandığını ifade eden Bademci, "Anneme bir sene önce meme kanseri teşhisi koyuldu. Ama atlattı. Bir sene ağır bir tedavi süreci geçirdi. Saçı döküldü. Kafa şekli güzel olmamasına rağmen kısa saç çok yakıştı. 67 yaşında ve o kadar güzel oldu ki...” diye konuştu.

23-10/18/salih-bbadem.jpg

Kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile 8 yıllık evliliği bulunan Salih Bademci, 3 yaşındaki kızı İklim ile ilgili de samimi itiraflarda bulundu.

'Anneye daha bağlı'

Salih Bademci, "3 yaşında ve Koç burcu. İnat ve dediğim dedik biri. Duygularını anlamaya çalışıyoruz. Baba-kız aşkı yokmuş. Anneye daha bağlı. Bakımından beslenmesine kadar her şeyi anneyle.” dedi. 

Dilek Taşı dizisindeki kızı Cemre ile yaşadığı büyük aşkın ardından Bademci'nin bu sözleri seyirciyi şaşkına çevirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin