Diriliş Ertuğrul'a yeni soluk Çağdaş Onur Öztürk

Ekranların ödüllere doymayan dizisi Diriliş Ertuğrul’da izleyicinin heyecanla beklediği yeni düşman 72. bölümüyle birlikte ekranlarda yerini aldı. Ertuğrul ile sıkça karşı karşıya geleceğini düşündüğümüz düşman Vasillius'u, Çağdaş Onur Öztürk canlandıracak.

Sibel Karagöl
10 Ocak 2017 - 22:45
Magazin

Geçtiğimiz hafta dizi yapımcalarının aldığı ortak karar ile yayınlanmayan dizi, bir haftalık arada boş durmadı. Diriliş Ertuğrul'un yarın yayınlanacak olan bölümünde karşımıza çıkacak yeni oyuncu merakla bekleniyor.

Yaklaşık üç ay önce Simon karakterine can vermesini sette hazırlıklara başlayan başarılı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, sette talihsiz bir kaza sonucu attan düşmüştü. Bir dizi ameliyat geçirmek zorunda kalan yakışıklı oyunucunun dinlenme süreci bitti. Sağlığı kazanan Öztürk, dizinin kadrosunda önemli bir rol ile Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanlarında ilk kez seyirci karşısına çıktı. 

Yarın akşam TRT ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde, Ertuğrul Bey'in baş düşmanı Tekfur'un has adamı, Vasillius olarak diziye katıldı.

Reyting rekorları kıran dizinin deneyimli ve zengin oyuncu kadrosuna taze soluk katarak izleyici karşısına çıkacak Vasillius'u Çağdaş Onur Öztürk canlandıracak.

17-01/10/vas2-1484081036.jpg

 

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

16 Ağustos 1979 senesinde, Sivas'ta dünyaya gelen Çağdaş Onur Öztürk, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümü mezunudur.

17-01/10/ag.jpg

Üniversite okuduğu sıralarda Gazi dizisiyle ekranlarla tanışan Öztürk, Osman Sınav tarafından yaratılan Sakarya Fırat dizisinde oynadı. Sakarya Fırat, Kuzey Güney, Böyle Bitmesin, Kendine İyi Bak ve Aşktan Kaçılmaz gibi dizilerde rol alarak kariyerine devam eden dizi ve film oyuncusu Öztürk, başarılı performansı ile izleyicilerin dikkatlerini çekti.

Son olarak talihsiz sakatlanmasına rağmen, Diriliş Ertuğrul dizisine tüm hızıyla dönen Öztürk, Diriliş Ertuğrul dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan bölümüne Ertuğrul'un baş düşmanı Bizans şövalyesi Vasillius olarak ekranlarda sevenleriyle buluşacak.

17-01/10/a3.jpg

İşini seven ve ekranlara dönmek için hiç vakit kaybetmeyen azimli oyuncuya, sağlık ve başarıyla dolu bir hayat diliyoruz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin