Diriliş Ertuğrul'un Halime Hatun'u Esra Bilgiç eşi Gökhan Töre'den ayrıldı..

TRT ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizinin sevilen eski oyuncusu Esra Bilgiç ani bir kararla eşinden ayrıldı.

Merve Mutlu
17 Haziran 2019 - 14:55
Magazin

TRT1 ekranlarının en sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile büyük beğeni toplayan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Esra Bilgiç'ten şok eden bir haber geldi.

19-06/17/esra-bilgi.jpg

Geçtiğimiz yıl futbolcu Gökhan Töre ile nikah masasına oturan Esra Bilgiç, daha sonra Londra Kraliyet Sanat Akademisi'ne kabul edilmiş ve oyunculuk eğitimi almak üzere gitmişti. oyunculuk eğitiminin yanı sıra müzik ve dans dersleri de alan Bilgiç'ten çok şaşırtan bir haber geldi.

19-06/17/tore-bilgic.jpg

Tv100’de Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sunduğu Duymadık Demeyin programının özel haberine göre Bilgiç ve Töre,  aralarında bir süredir anlaşmazlık yaşadıkları gerekçesiyle geçtiğimiz hafta Küçükçekmece Adliyesi’ne başvurdu ve  10 dakika süren duruşma ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. birbirilerinden nafaka tazminat talepleri ile mal rejimine dayalı hiçbir talepleri olmadığı öğrenildi..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin