Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 10:50
Magazin

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Hatun rolüyle dikkatleri üzerine çeken ve oldukça sevilen, en son da "Bir Umut Yeter" dizisinde rol alan Esra Bilgiç Töre, eğitim için Londra'ya gitme kararı aldı. 

Güzel oyuncu, Londra Kraliyet Sanat Akademisi'ne kabul edildi. Oyunculuğunu geliştirmek için Birleşik Krallık'a gitmeye hazırlanan Töre, öğrenmenin yaşının olmadığı göstermiş oldu.

19-01/10/esra-bilgi.png

Geçen yıl Beşiktaşlı Gökhan Töre ile nikah masasına oturan oyuncu, Londra'da oyunculuk eğitiminin yanı sıra müzik ve dans dersleri de almayı hedefliyor. 

Esra Bilgiç Töre kimdir?

19-01/10/esra-bikgi.jpg

Esra Bilgiç 14.10.1992 Ankara doğumludur. Esra Bilgiç boyu 1.77 m. Haccetepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan güzel oyuncu ayrıca Bilkent Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümünü de bitirmiştir. Daha önce hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Esra Bilgiç’in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yapımlı Diriliş dizisinde Halime Hatun karakterini canlandırarak olmuştur. Sırf bu dizi için binicilik eğitimi alan oyuncu güzelliği ile izleyenleri büyülemeyi başarmıştır. Oyunculuk dışında moda tasarımıyla da ilgilenmektedir.

Geçtiğimiz yıl Beşiktaşlı Gökhan Töre ile dünya evine giren güzel oyuncu en son Bir Umut Yeter adlı dizide rol almıştır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin