Diriliş Ertuğrul'un Selcan Hatun'u Didem Balçın hem dolandırıldı hem yaralandı!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, dolandırıldı.

Merve Mutlu
24 Ocak 2019 - 15:47
Magazin

Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, geçtiğimiz aylarda bir güzellik merkezine giderek altın iğne denilen bir estetik uygulaması yaptırmak istemişti. Yüzünün daha parlak ve canlı durması için yaptırmak istediği bu işlem, güzel oyuncunun başına dert açtı. 

19-01/24/didem-balcin.png

Merkezde İran’da tıp eğitimi aldığını iddia eden bir doktorla anlaşan oyuncu Didem Balçın, işlem sonrasında herhangi bir yan etki yaşamayacağının da garantisini almıştı. Ancak operasyonun yapıldığı gün, genç oyuncunun yüz bölgesinde ağır derece yanma ve ağrı oluştu. Fakat doktorlar, genç oyuncuyu iğnelerin etkisi nedeniyle böyle bir şikayet yaşandığını belirtti. Başarılı oyuncu kendisine tedavi amaçlı verilen ilaç ve kremleri kullanmasına rağmen, yüzünde meydana gelen şişlik ve ağrılar, yara haline dönüşmesini engelleyemedi.

Tanınmaz hale gelen oyuncu, tedaviyi uygulayan doktoru aradığında, kendisinin güzellik merkezinden ayrıldığını ve gerçek doktor olmadığını anladı. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulunan Balçın, doktordan ve merkez sahibinden şikayetçi oldu. Ödediği fahiş fiyatlar nedeniyle de dolandırıldığını iddia eden Balçın'ın şikayeti ile soruşturma başlatıldı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin