'Diriliş' için geri sayım sürüyor!

'O kıyafetlerle gerçek hayatta nasıl savaşılmış!

resim yok
03 Aralık 2014 - 11:47
Magazin

'Diriliş (Ertuğrul Gazi) için geri sayım sürüyor...

 

'O kıyafetlerle gerçek hayatta nasıl savaşılmış!

TRT 1'de 10 Aralık'ta ekrana gelecek olan 'Diriliş- Ertuğrul' adlı dizide, Ertuğrul Gazi'yi oynayacak olan Engin Altan Düzyatan, çekimlerde zorlandıklarını belirterek şunları söyledi:

 

''İNSAN HAYRAN KALIYOR''

''Biz bugün sahne gereği bir savaş sahnesini çekmek için iki-üç saat uğraşıyor ve zorlanıyoruz. O dönem bu kıyafetlerle ve gerçek şartlarda nasıl bu savaşlar gerçekleşmiş, insan hayran kalıyor.

Çekimler sırasında iki kilo ağırlığında gerçek ok kullandım. At binerek kılıç kuşanmak, bir de demir zırhlar üzerindeyken hareket etmek kolay olmadı.

Tüm oyuncular olarak dönemin oturup kalkma adabından yemek yeme şekillerine kadar her detaya dikkat ediyoruz. Bunun için de uzun bir hazırlık aşaması geçirdik.''

 

KİMLER ROL ALIYOR?

Dizide Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Levent Öktem gibi isimler de rol alıyor.[reklam]

NE KADAR KAZANACAK?

Engin Altan'ın alacağı ücret de belli oldu

Diriliş-Ertuğrul dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın bölüm başına alacağı ücret belli oldu.

 

AYDA 240 BİN!

Ertuğrul Gazi'yi canlandıracak olan Düzyatan'ın bölüm başına 60 bin TL alacağı öğrenildi.

Ayda 240 bin TL kazanacak olan Düzyatan, son aylarda mesleğinden çok eşi Neslişah Alkoçlar ile ilgili haberlerle gündemdeydi.

Düzyatan ile Alkoçlar, Çubuklu Vadi Evleri'nde aylık kirası 15 bin lira olan 3 katlı bir villada oturuyor. Çift; 3 katlı, 5 odalı, 2 salonlu, 4 banyolu ve yüzme havuzlu 400 metrekarelik ev için aylık 2 bin lira aidat ödüyor.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin