Diyanet TV'de hangi dizi övüldü?

Milliyet Cadde yazarı, kanalda övgüyle bahsedilen o diziyi köşesine taşıdı.

resim yok
06 Ağustos 2013 - 09:58
Magazin

Milliyet Cadde yazarı, kanalda övgüyle bahsedilen o diziyi köşesine taşıdı.

Diyanet TV'de hangi dizi övüldü?

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşe yazısında Diyanet TV'de Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin övüldüğünü kaleme aldı.

İşte Koloğlu'nun bugunkü köşesinde yazdıkları:

''Pazar günü Diyanet TV’de Mart ayında yayınlanmış “Işık ve Gölgeler” programının tekrarına rastladım.

Sinema, edebeyat gibi alanında ünlü isimlerin konuk edildiği programa Erdal Özyağcılar katılmıştı. Tiyatrodan dizilere uzanan bir söyleşiydi.

Özyağcılar, televizyonda iyi işler yapıldığına örnek olarak “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni gösterdi’. “Böyle polis de var” dedikten sonra her görüşte, her etnik kimlikte, her dünya görüşünün ekranda kendini ifade edebilmesi gerektiğini söyledi.

Özyağcılar, sohbetin ilerleyen bölümlerinde dizide oynayan bazı oyuncuların projeleri ciddiye almadıklarını:

“Tiyatroda, sinemada gösterdiği performansı dizilerde göstermiyorlar” sözleriyle savundu.

Dünya görüşünü aslanlar gibi savun

Sanatçının kendi dünya görüşünü “aslanlar gibi savunurken”, işini de iyi yapması gerektiğini söyledi Özyağcılar. Politik oyuncunun da olabileceğini ifade eden Özyağcılar, sosyal ya da muhafazakârlığın değil; önce demokrat olunması gerektiğini belirtti.

Bu konuşmalar, TRT’nin Diyanet kanalında Mart ayında yayınlandı.

Bilmem aynı konuşmayı Haziran ayında yapsa ne olurdu? Kanal herhalde boş bulunup tekrarını yayınladı.
[reklam]
TRANSFERİN GÖZDESİ NİHAT HATİPOĞLU

Nihat Hatipoğlu bugün ekranın kuşkusuz fenomeni. Kanal A’da başlayan ekran serüveni, Star TV’yle sürdü. Hatipoğlu, “Dosta Doğru” programıyla bugünlerin işaretini verdi. “Dini içerikli programların” giderek arttığı, toplumun da daha “muhafazakârlaştığı” son 10 yılın bu ivmesi hocayı, izlenme oranlarında en yüksek yere taşıdı. Bu yıl zirve yaptı.

 

Şimdi bütün kanallar peşinde. Kadrolarına dahil edip Ramazan ve bayramlar dahil hafta içi iki günü garantiye almak istiyorlar. Şimdilik hocanın kendi kanalı ATV’de 15 Eylül’de haftada iki gün program yapacağı söyleniyor. Bakalım durum değişecek mi?

BİLİC ŞİMDİ YANDI

Beşiktaş’ın yeni çalıştırıcısı Slaven Bilic, Kanaltürk’te “Top Bizde” programına katıldı. Sergen Yalçın’la Bilgin Gökberk’in yorumcu olduğu program. Euro 96’da karşı karşıya gelmişler Sergen’le; o görüntüler geldi ekrana, güldüler filan. Ama bence Bilic yandı. Beşiktaş’ın maçları bir başlasın, işler kızışsın; her hafta Sergen’den Bilic’e gönderme başlar: “Sergen Bilic’i kızdıracak”, “Sergen Bilic’in biletini kesti” gibi başlıklar görürsek şaşırmayın. Buraya yazdım. Başına gelecekleri bilmiyor!''

 

 

BEHZAT'IN Ç'Sİ NE ANLAMA GELİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin