Dizi aşıkları nasıl yakalandı?

Dizi aşıkları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, ilk kez el ele görüntülendi.

resim yok
01 Kasım 2013 - 10:27
Magazin

Dizi aşıkları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, ilk kez el ele görüntülendi.

 

DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI

Fatih Harbiye adlı dizi ile ekranlara gelen genç kızların yeni gözdesi Kadir Doğulu ve genç yaşına rağmen birçok dalda ödülü bulunan güzel oyuncu Neslihan Atagül arasındaki aşk dedikoduları doğru çıktı.

 

ÇORBA İÇTİLER

Sevgililer, Asmalımescit'teki bir mekanda yanlarında bulunan arkadaşları ile birlikte gece geç saatlere kadar eğlendikten sonra Sisore Karadeniz Pide'de çorba içtiler.

 

KAÇTILAR

İkili, mekan çıkışı el ele tutuşup şarkılar söyleyerek yürüyeme başladıkları sırada flaşların patlaması ile yüzlerini saklayıp sağa sola kaçtılar.

 

GERGİN ANLAR

Bu sırada tekrar görüntü almak isteyen basın mensuplarına oyuncuların arkadaşları saldırmaya çalıştı.

 

TAKSİYLE UZAKLAŞTILAR

Bu sırada araya giren çevreden kişiler olayın yatışmasını sağlarken, oyuncu ve sevgilisi ileride bir taksiye binerek uzaklaştılar.

Kadir Doğulu, daha önce pop müziğin kraliçesi Hande Yener ile yaşadığı aşk ile adını duyurmuştu.

 

FATİH HARBİYE'DE BU HAFTA NELER OLACAK?

Dizi, bu hafta tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. İşte bu hafta dizide yaşanacaklara dair kısa bir bakış:[reklam]

Şinasi, davet gecesini Neriman ile her şeye yeniden başlamak için güzel bir adım olarak görmüştür. Fakat davet de Macit ile karşı karşıya kalması, gecenin hiç de Şinasi’nin planlandığı gibi gitmeyeceğinin habercisidir.

Neriman, Macit’le geçmişte yaşadıkları o geceyi unutma çabası içindeyken, Macit sürekli kendini Neriman’a hatırlatır. Macit’in çabalarının nasıl sonuçlanacağı ise tamamen merak konusu olacağa benziyor.

Pelin, fırtına öncesi sessizliğini korurken Macit’in itirafı, fırtınayı başlatan ilk rüzgar olacak gibi.

Bölüm Tarihi: 02/11/2013

 

 

KADİR DOĞULU'NUN AŞKLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin